Sayfa 754/822 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804 ... SonSon
Arama sonucu : 6575 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: EndeksS

Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Belkide birazdan yukarı çeker yada sifonu çekerler diyemi düşünmeliyiz. Bilemedim.
    BofA alışı artırdı,

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

uzaktan ve yakından bakış,

bazı trendi çıkardım, yeni ekledim,..

buna göre açılışta diziliş ve zorluklar için bkz grafik
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Belkide birazdan yukarı çeker yada sifonu çekerler diyemi düşünmeliyiz. Bilemedim.
    senin için destekleri koydum,..

desteklerden des 1 korundukça bahsettiğim 11100-11200 yani dir 2 bölgesi daha olası
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    senin için destekleri koydum,..

desteklerden des 1 korundukça bahsettiğim 11100-11200 yani dir 2 bölgesi daha olası
    Harika eline sağlık.

Eşleşme öncesine BofA 4.1 mlyr alışla girdi, Piyasa 2.5 mlyr satış yaptı,

SPOT kapanış, BofA 4.3 mlyr mal çekti, bunun bir kısmı açık kapama diğer kısmı da mal alış olmalı, yoksa bu kadarını piyasaya yediremez! en iyi satıcıda Piyasa görünüyor,

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    al mevcut ama iş yapmıyor, iş yapıcı al değil,...keza aynı zamanda sat ta yok demek,...

o saatlik bara bakarsanız bant var, üstteki çizgisine o saatin barı L yi kaptırırsa blok gelmiş, blok yemiş oluyor,..
    tersi alt çizgi de sat pozisyonları için
    o bantta 4 durum var,..

al, sat, al bloke, sat bloke,..

al bloke oldumu ille sat olacak diye bir durm yok, sat bloke oldumu keza al olacak diye bir durum yok,..
    Teşekkürler üstadım, keyifle takip ediyorum
    Ne yazarsam yazayım, kişisel fikirlerimdir ve kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, BofA 4.3 mlyr mal çekti, bunun bir kısmı açık kapama diğer kısmı da mal alış olmalı, yoksa bu kadarını piyasaya yediremez! en iyi satıcıda Piyasa görünüyor,
    Daha 1 ay olmuş, merkez bankası başkanı yıl sonu yani 11 ay sonundaki enflasyon beklentisini yukarı doğru güncelliyor... Günün sonunda en az eksi 2 düşüş yazmalı ama bofanın bademlileri 4.5 milyar mal alıp batan gemiden kurtulmak için son atımlık kazançlarının peşine düşüyorlar... Bir kişide çıkıp daha ilk ayın sonunda bu güncelleme neden demiyor? Neden bu hale geldik demiyor neden bu insanlık bitti demiyor neden ekonomi çöktü demiyor...

Şu ülkede ne doğru ki yukarıdaki eylemlerden doğruluk bekleyelim... Hakikaten çivi de çıktı cılkı da çıktı...

Sayfa 754/822 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •