Sayfa 10/113 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
Arama sonucu : 898 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Benim ki kötümü oldu acaba arkadaşlar?
    6 Mart sonrası 38-39 bekleniyor

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    6 Mart sonrası 38-39 bekleniyor
    Ppfler nolur 6 marta kadar orası onemli benim icin.

3. [QUOTE=paramanya;6978234]Ppfler nolur 6 marta kadar orası onemli benim icin.[/QUOTE

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir sayın paramanya ppf ler ne olacak tabiki mokoko. Saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Benim ki kötümü oldu acaba arkadaşlar?
    nkolay iyi olmuş, diğerleri biraz düşük kalmış ama önemli değil, on hesap daha fazla vermesi gerekiyor aslında ama boşta para bırakınca oranlar düşüyor ondan herhalde, renkli hesapta aynı şekilde vadesizde para kalması işi bozuyor. ben bir süre daha ppf ve borçlanmalarla devam edip 6 mart öncesi 3 aylık bağlayacağım herhalde.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    nkolay iyi olmuş, diğerleri biraz düşük kalmış ama önemli değil, on hesap daha fazla vermesi gerekiyor aslında ama boşta para bırakınca oranlar düşüyor ondan herhalde, renkli hesapta aynı şekilde vadesizde para kalması işi bozuyor. ben bir süre daha ppf ve borçlanmalarla devam edip 6 mart öncesi 3 aylık bağlayacağım herhalde.
    On hesaplar vadeli olduğu için bosta para yok gunluk degil ikiside 91 günlük 45/43.5 ort.44.25 gibi.

Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Odea'da 4 milyon TL için böyle bir oran bulunmamaktadır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. on hesap, renkli hesap, kiraz hesap vs gibi hesaplarda faiz günlük değişebilir, bir sabah bir bakarsınız 1-2 puan düşürmüşler ve o düşüşü size de uygularlar, bunlarda faiz garantisi olmaması kötü.
    Bunların biraz yüksek görünmesine hemen kapılmamak lazım (zaten boşta kalan hesabıyla ne derece yüksek sayılırlar o da ayrı konu)

o yüzden faiz arayanlar sabit faiz garantisi olan hesaplara baksınlar bence.

Sayfa 10/113 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •