Sayfa 431/441 İlkİlk ... 331381421429430431432433 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,548
    https://www.adese.com.tr/tr/portfoy/arsalar/91 portföyün arsalar bölümünde kadınhanı ceviz bahçesini biliyordum ancak şu selçuklu tömek arazisini yeni gördüm yoksa benim dikkatimdenmi kactı bilmiyorum. 275 000 metrekare 1/25000 ölçekli filan diyor anlayan arkadaşlar birşeyler yazar umarım

2. Araziyi Selva dan LORAS GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.' ye aktardılar, muhtemelen LGY da arza niyetleniyorlardı ve varlık yüklemesi amaçlı diye düşünmüştüm.. GYO dönüşüm başvurusunu bu satıştan 10 gün sonra spk kabul etmedi, planları ne durumdadır!!??
    Yalnız holding şirketleri arasındaki bu satış bedeli, Selva tablolarında görünen değerin bayağı altında; eğer ben gözden bir şey kaçırmıyorsam!! Merak eden Selva nın son finansal tablo ve dipnotlarında "yatırım amaçlı gayrimenkuller" bölümüne bakabilir.. Özellikle bir daha belirtiyorum; eğer gözden birşey kaçırmıyorsam 12 aylıklarda Selva buradan epey zarar yazar.. Elimde an itibariyle Selva hissesi yok ve asla yatırım tavsiyesi değil!!

Maddi Duran Varlık Satımı / SELVA 30.12.2024
    Özet Bilgi: Selva Gıda Sanayi A.Ş. Yatırım Amaçlı Gayrimenkul (Arsa) Satışı ve Temlik Hk.

Mülkiyeti Selva Gıda Sanayi A.Ş. şirketimize ait KONYA ili SELÇUKLU ilçesi TÖMEK mahallesi 42752 ada 17 parselde tapuya kayıtlı 274,344.25 m² yüzölçümlü taşınmazın, piyasa rayiç araştırması sonucunda tespit edilen 440 TL/m2 birim fiyat üzerinden toplam KDV (dahil/hariç/istisna) 120.711.470,00 TL bedel karşılığında LORAS GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.' ye satılarak tapuda devir ve ferağ edilmesine,

Bu sebeple oluşacak cari alacağımızın, cari borçlarımızın ödenmesi amacıyla LORAS HOLDİNG A.Ş.'ye temlik edilmesine, yönetim kurulu tarafından karar verilmiş, Tapu Sicil Müdürlüğünde satış işlemi gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

3. Bu arada bunca şeyin arasında önemli olmasa da;
    Lrsho faaliyet raporundaki ifadelerle Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ortaklık yapısı "....Şirketimizin %35,18'ine, iştirakimiz Adese
    Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin %64,82'sine sahip olduğu Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş....."

Adese nin de %7 si Lrsho ya ait olduğundan; holding raporları ve kapta Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş nin payı %42,18 yazıyor..
    Düz mantık 35,18+7=42,18 yapmışlar,
    ancak zannımca doğrusu 0,07*64,82=4,54 ve 35,18 + 4,54 = 39,72%
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,548
    teşekkürler sayın sonli

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Araziyi Selva dan LORAS GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.' ye aktardılar, muhtemelen LGY da arza niyetleniyorlardı ve varlık yüklemesi amaçlı diye düşünmüştüm.. GYO dönüşüm başvurusunu bu satıştan 10 gün sonra spk kabul etmedi, planları ne durumdadır!!??
    Yalnız holding şirketleri arasındaki bu satış bedeli, Selva tablolarında görünen değerin bayağı altında; eğer ben gözden bir şey kaçırmıyorsam!! Merak eden Selva nın son finansal tablo ve dipnotlarında "yatırım amaçlı gayrimenkuller" bölümüne bakabilir.. Özellikle bir daha belirtiyorum; eğer gözden birşey kaçırmıyorsam 12 aylıklarda Selva buradan epey zarar yazar.. Elimde an itibariyle Selva hissesi yok ve asla yatırım tavsiyesi değil!!

Maddi Duran Varlık Satımı / SELVA 30.12.2024
    Özet Bilgi: Selva Gıda Sanayi A.Ş. Yatırım Amaçlı Gayrimenkul (Arsa) Satışı ve Temlik Hk.

Mülkiyeti Selva Gıda Sanayi A.Ş. şirketimize ait KONYA ili SELÇUKLU ilçesi TÖMEK mahallesi 42752 ada 17 parselde tapuya kayıtlı 274,344.25 m² yüzölçümlü taşınmazın, piyasa rayiç araştırması sonucunda tespit edilen 440 TL/m2 birim fiyat üzerinden toplam KDV (dahil/hariç/istisna) 120.711.470,00 TL bedel karşılığında LORAS GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.' ye satılarak tapuda devir ve ferağ edilmesine,

Bu sebeple oluşacak cari alacağımızın, cari borçlarımızın ödenmesi amacıyla LORAS HOLDİNG A.Ş.'ye temlik edilmesine, yönetim kurulu tarafından karar verilmiş, Tapu Sicil Müdürlüğünde satış işlemi gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
    Azizim tarla vasfında olduğu için bu para bile etmez
    İmara açılmasını beklemeli....

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,548

Sayfa 431/441 İlkİlk ... 331381421429430431432433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları