Sayfa 408/412 İlkİlk ... 308358398406407408409410 ... SonSon
Arama sonucu : 3293 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. Hiç bir yatırım tavsiyesi değildir diyeceklerim.
    Sanırım şuan en dip seviyedeyiz. Buranın altını görmek imkansız gibi. Ama burası borsa hersey olur.
    Kendi beklentim İlk 9 ay için şuan ki fiyatından en az %90 primlenmesidir.
    Eğer bu borsa yıl sonunu 15.000 puan ile bitirecekse Maalt için eylül beklentim en az 1.400-1.500 liradır.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece kendi beklentimdir... Umarım yanılmam...

2.  Alıntı Originally Posted by Varm Yazıyı Oku
    Hiç bir yatırım tavsiyesi değildir diyeceklerim.
    Sanırım şuan en dip seviyedeyiz. Buranın altını görmek imkansız gibi. Ama burası borsa hersey olur.
    Kendi beklentim İlk 9 ay için şuan ki fiyatından en az %90 primlenmesidir.
    Eğer bu borsa yıl sonunu 15.000 puan ile bitirecekse Maalt için eylül beklentim en az 1.400-1.500 liradır.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece kendi beklentimdir... Umarım yanılmam...
    Sayın Varm,

Böyle bir fiyatlama için mahkeme sonuçlanması lazım. He eğer mahmeme olumlu sonuçlanırsa dediğiniz fiyatlamalar bile ucuz kalır. Ama sonuçlanmazsa buralarda senelerce sürünürüz. Mahsuru yoksa neye göre hesapladınız, beklentiniz neye göre paylaşır mısınız? Dilerseniz özel mesajla da paylaşabilirsiniz.

3. Bist 100 için yıl sonu beklentim şahsi düşüncem 14.500 15.000 puan arası.
    Borsa da hareketi nisan ortalarından itibaren bekliyorum...

Maalt için ise bu kadar beklentisi olan bir kağıdın şuan ki fiyatı gayet ucuz. Enflasyona göre şuan ki fiyatımız tahsisli fiyatına oranı 1250 1300 lira bandında olmalıydı. Şu mahkeme süreci olmasaydı şuan konuşacağımız fiyatlar 2000 2500 ve üzeriydi.

Bence 1400 lü fiyatları nisan ve mayıs gibi göreceğimiz olası... hiç bir tavsiye değildir. Kendi düşüncemdir.

Büyük konuşmayı sevmiyorum yanılabilirim...

4.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Ne çıkarsa çıksın istinaf sonrası veya istinaf sırasında uzlaşı olmazsa bu davayı iki taraf da danıştaya taşır. Asıl bu konu benim canımı sıkıyor.

İş danıştaya kalırsa kaybolan senelerimizin üstüne +2 yıl daha ekleyin.
    enson gelen kap ta 2020 yilinda 1/1000 lik danistay tarafindan red edildi..zaten konya bolge mahkemesindeki istinafta devam eden dava da 1/1000 lik ile ilgili...bu danistaydan gelen olumlu haber konya bolge mahkemesindeki davaya buyuk olcude emsal teşkil edecektir. diyelimki bolge mahkemesi danistay kararini emsal karar saydi, karsi taraf danistaya gitse ne yazar insaat yasagi bi kalksin bak neler yaparlar...acilen acilir otel

5.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    enson gelen kap ta 2020 yilinda 1/1000 lik danistay tarafindan red edildi..zaten konya bolge mahkemesindeki istinafta devam eden dava da 1/1000 lik ile ilgili...bu danistaydan gelen olumlu haber konya bolge mahkemesindeki davaya buyuk olcude emsal teşkil edecektir. diyelimki bolge mahkemesi danistay kararini emsal karar saydi, karsi taraf danistaya gitse ne yazar insaat yasagi bi kalksin bak neler yaparlar...acilen acilir otel
    bugunku gelen haber insaata devam karari geldi hayirli ugurlu olsun

6.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    Geçen hafta genelde forumu okurken geçmişte alıp sattığım senetlerden biri olan MAALT'a da bir bakayım demiştim. Yazınızı gördüm. Gidip KAP'lara baktım. Geçen yazdan bu yana mahkemeden bir ses seda olmadığını gördüm. Zamanı geliyor artık diye geçen hafta alım yaptım.
    Bana mahkeme sürecini siz hatırlatmış oldunuz. Teşekkür ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Geçen hafta genelde forumu okurken geçmişte alıp sattığım senetlerden biri olan MAALT'a da bir bakayım demiştim. Yazınızı gördüm. Gidip KAP'lara baktım. Geçen yazdan bu yana mahkemeden bir ses seda olmadığını gördüm. Zamanı geliyor artık diye geçen hafta alım yaptım.
    Bana mahkeme sürecini siz hatırlatmış oldunuz. Teşekkür ediyorum.
    Rica ederim...tahtaci cok cazip hale getirdi hisseyi...suan bile alan koc holdingin gecen seneki tasisli fiyati olan 826.70 birde dolar bazli yada eflasyonu hesaba katarsan en az 1250 tl... haa birde sirketi 174 bin lotunu yurtdisindaki bi yabanci yatirimciya da 890 fiyattan satilmisti...demem o ki hala cok ama cok ucuz

8. Sonunda beklediğimiz haber geldi. Hayırlı olsun...

Sayfa 408/412 İlkİlk ... 308358398406407408409410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •