Sayfa 692/743 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742 ... SonSon
Arama sonucu : 5942 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Ppf de durmaya devam bugün 0,001067 getirmiş %39 demekki yıllık ta 40-43 arasında Nisan 2024 öncesi stopaj sıfır olanlar için iyi oran Nisan ayında tekrar bakarız
    İçinde zorunlu tahvil bulunduran fonlara borçlanma araçları fonu denir.

Tüm para piyasası fonlarına tahvil bulundurma zorunluluğu geldiğine göre, hepsi borçlanma araçlar fonuna dönüştü.

PPF -para piyasası fonu diye bir şey artık ülkemizde yok.

2. tahvil faizleri yine çok yükselmiş borçlanma fonları yarın da eksi gelecek büyük ihtimalle ben artık pes edip yarın hepsini satıyorum, içinde tahvil olan ppf ler de etkilenecek tabi, bu durumda en iyisi mevduata veya günlük faizlere geçmek herhalde.

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    tahvil faizleri yine çok yükselmiş borçlanma fonları yarın da eksi gelecek büyük ihtimalle ben artık pes edip yarın hepsini satıyorum, içinde tahvil olan ppf ler de etkilenecek tabi, bu durumda en iyisi mevduata veya günlük faizlere geçmek herhalde.
    Yahu bi girdik 2haftadir zarar yaziyor ne varda ppfden ciktik boşyere ya hem kardan olduk hem zarar üstüne zarar hergün yükseliyor tahvil faizleri

5 aylık bono ihalesinde bileşik faiz 43.21 bu 2 5 10 yıllık tahvilleri ucurdu.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    tahvil faizleri yine çok yükselmiş borçlanma fonları yarın da eksi gelecek büyük ihtimalle ben artık pes edip yarın hepsini satıyorum, içinde tahvil olan ppf ler de etkilenecek tabi, bu durumda en iyisi mevduata veya günlük faizlere geçmek herhalde.
    Bugün daldım saati geçirdim lanet tbtden ekstra 1 gün eksi daha yiyeceğim haybeye

6.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Yahu bi girdik 2haftadir zarar yaziyor ne varda ppfden ciktik boşyere ya hem kardan olduk hem zarar üstüne zarar hergün yükseliyor tahvil faizleri
    maalesef faizler düşüyor ppf den fazla kazanırız diye girdik ama olmadı, elimdeki kârlar eridi gitti bazıları zarar etti hisse fonlara ekleme yapsam daha iyiymiş, bunlar bilinçli yapılıyor bir yandan borsadan bir yandan fonlardan insanlar zarar etsin diye uğraşıyorlar.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Bugün daldım saati geçirdim lanet tbtden ekstra 1 gün eksi daha yiyeceğim haybeye
    ben sabah hepsinden biraz satış verdim bugün belki düzelir diye ama olmayacak böyle, yarın da kalanları satarım 20-25 gün boşa geçmiş olacak, tabi biraz zarar da olacak büyük ihtimalle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Valla ben TBT leri AK2 leri sattım kurtuldum. Hisse senedinden bile daha sıkıntılı bu iş. En ufak bir gerginlik kargaşa vs nem kapan bir yapı bu tahvil faizleri.. onu anladım. 3 kuruş fazla getiri alalım diye ikide bir yarın sabah hesapta yine zarar mı göreceğim diye strese girmeye gerek yok

Zbj 0.610.. dt ağırlığına gore 0.03 kadar gider ppfler

Sayfa 692/743 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •