Yine yeşillendi findik dalları
hiçbir yatırım aracının tadı tuzu kalmadı
Değerli forumdaşlar, yaklaşık 1 mio TL civarında parayı 1 yıllığına bağlamak istiyorum. 1 yıl sonra ödemem var. Ödemem TL olduğu ve başka herhangi bir enstrümanda garanti getiri olmadığı için bu şekilde planladım.
En yüksek oranı kırmızılı bankada buldum oran %39. Daha iyi bir oran alabileceğim banka öneriniz var mıdır?
Bu yöntem dışında tahvil v.b. garanti getiri sunan başka bir ürün öneriniz olur mu?
Teşekkürler
Son düzenleme : D R A G O N; 12-02-2025 saat: 21:55.
Ppf larina ve borçlanma araçlarına satış devam ettikçe , tahvil fiyatları yükselmeye devam ediyor ,buda bu fonların getirilerini torpuluyor ,daha da devam edecek gozukuyor , dış- iç kaynaktan alım.lazim.oda para bitik sanırım
Stopaj iadesine dair bir sorum var,
Misal 40000tl zararla lanet Tbtden çıktım,
Elimde tutmakta olduğum %10 stopajlı ve 400bin tl karda olduğum AFT var. Aftyi satarsam 40bin stopaj çıkacak(%10stopaj başlangıçlı) 40bin tbt zararına karşı 40bin stopaj iadesi alabiliyor muyum?
Hocam çok yanlış bir karar olur 3 aylık mevduat bile mevcut koşullar da uzun bir süre iken %39 oranla 1 yıl parayı bağlamak intihar gibi bir şey enflasyonist ortamda 1 yıl sonra paranız pul olabilir. Yeriniz de olsam sepet yapardım.illa mevduat diyorsanız 3'er aylık gidin şuan oranlar 43-44 civarında veya para piyasası fonu alın bileşik getirisiyle yıllık alacağınız 39 faizin üstüne çıkar istediğiniz zamanda bozabilirsiniz.
Yer İmleri