2024/9 aylık:9.280.925.000
Önceki : 9.671.865.000
2024/9 aylık:9.280.925.000
Önceki : 9.671.865.000
özkaynaklar 90 milyara dayanmış ama hala 33 milyarlardan işlem görüyor diger bir deyişle hisse lot degeri 270 tl ye gelmiş ama hala 103 tl lerde sürünüyor
daha once de yazmistim, surec tam da tahmin ettigim gibi ilerliyor, hatta kari tahminimden de iyi gelmeye devam ediyor
halka arz sonrasi 1 yili doldugunda; buyuk ihtimal temettu ya da bedelsiz haberiyle yurumeye baslar. cunku kasada bekleyen ciddi kar var
dolar bazli guzel getiri saglayacagini dusunuyorum
tahtayi kuruttular, kimsenin olmamasi da ayri guzel
2024 yılında 200 milyon euronun üzerinde sadece kira geliri olan ve 2025 yılında kira artış oranı yüzde 60.45 olan bir şirket, daha halka arz fiyatının üstüne çıkamıyor. Ne güzel borsa. Hala çakallık peşindeler.
Burada yazılan yazılar kişisel görüşlerim olup yatırım kararlarınızı etkilemek amacıyla yazılmamaktadır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Halka arz fiyatı 135 TL. O fiyatı bile görmeden devre kestirecekler. Dokuz aydır kuruş kazanmayı bırak milletin parası pul oldu. Sonra yabancı yatırımcı niye gelmiyor diyorlar. Bizim gibi enayi mi borsaya para koysun.
Burada yazılan yazılar kişisel görüşlerim olup yatırım kararlarınızı etkilemek amacıyla yazılmamaktadır. Yatırım tavsiyesi değildir.
"......Şirketimiz, söz konusu yönetim kurulu kararı ve Birleşme ve Bölünme Tebliği hükümleri kapsamında hazırlanan sair başvuru dokümantasyonu ile birlikte; Şirketimizin %100 bağlı ortaklıkları olan Göksu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Mel 2 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin ve Mel 4 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Şirketimiz bünyesinde "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle birleştirilmesine onay verilmesi amacıyla söz konusu yönetim kurulu kararı ile aynı tarihte (07.02.2025) SPK'ya başvurmuştur....."
izleyip gorelim
Yer İmleri