2024/9 aylýk:9.280.925.000
Önceki : 9.671.865.000
2024/9 aylýk:9.280.925.000
Önceki : 9.671.865.000
özkaynaklar 90 milyara dayanmýþ ama hala 33 milyarlardan iþlem görüyor diger bir deyiþle hisse lot degeri 270 tl ye gelmiþ ama hala 103 tl lerde sürünüyor
daha once de yazmistim, surec tam da tahmin ettigim gibi ilerliyor, hatta kari tahminimden de iyi gelmeye devam ediyor
halka arz sonrasi 1 yili doldugunda; buyuk ihtimal temettu ya da bedelsiz haberiyle yurumeye baslar. cunku kasada bekleyen ciddi kar var
dolar bazli guzel getiri saglayacagini dusunuyorum
tahtayi kuruttular, kimsenin olmamasi da ayri guzel
2024 yýlýnda 200 milyon euronun üzerinde sadece kira geliri olan ve 2025 yýlýnda kira artýþ oraný yüzde 60.45 olan bir þirket, daha halka arz fiyatýnýn üstüne çýkamýyor. Ne güzel borsa. Hala çakallýk peþindeler.
Burada yazýlan yazýlar kiþisel görüþlerim olup yatýrým kararlarýnýzý etkilemek amacýyla yazýlmamaktadýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Halka arz fiyatý 135 TL. O fiyatý bile görmeden devre kestirecekler. Dokuz aydýr kuruþ kazanmayý býrak milletin parasý pul oldu. Sonra yabancý yatýrýmcý niye gelmiyor diyorlar. Bizim gibi enayi mi borsaya para koysun.
Burada yazýlan yazýlar kiþisel görüþlerim olup yatýrým kararlarýnýzý etkilemek amacýyla yazýlmamaktadýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
"......Þirketimiz, söz konusu yönetim kurulu kararý ve Birleþme ve Bölünme Tebliði hükümleri kapsamýnda hazýrlanan sair baþvuru dokümantasyonu ile birlikte; Þirketimizin %100 baðlý ortaklýklarý olan Göksu Gayrimenkul Yatýrým Ýnþaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin, Mel 2 Gayrimenkul Geliþtirme Yatýrým Ýnþaat ve Ticaret A.Þ.'nin ve Mel 4 Gayrimenkul Geliþtirme Yatýrým Ýnþaat ve Ticaret A.Þ.'nin Þirketimiz bünyesinde "Kolaylaþtýrýlmýþ Usulde Birleþme" yöntemiyle birleþtirilmesine onay verilmesi amacýyla söz konusu yönetim kurulu kararý ile ayný tarihte (07.02.2025) SPK'ya baþvurmuþtur....."
izleyip gorelim
Yer Ýmleri