Originally Posted by
atmaca124
eyvALLAH üstadım bu bilgi paylaşıminı samimi ve dürüssçe aktarmışmışsınız .çök samimi duygularla saygı duyuyorum.RABBİM gönlüne göre versin ..
Cümlemizin gönlüne göre olsun inşaAllah... 
Bazen erken davranmak, olumsuz sonuçlanıyor. Bir de ben alınca göze batarcasına alıyorum. Alırken de, satarken de kimseye eyvallah etmeden işlem yaparım. O nedenle de tahtadaki bazı kişiler rahatsız oluyorlar. Dökmek için uğraşıyorlar. Nâfile bir çaba elbette. Ben,m daha ucuza mal almamaı sağlamanın dışında yaptıkları bir şey yok. Sonra da diyorlar:
- Bu adam, bu kadar malı nasıl ve ne zaman aldı..???!!!
Bilmiyorlar ki, kendileri farkına varmadan verdiler. Akılları sıra beni sıkıştırıyorlardı ama kendilerinin uzun bir süreçte topladığı malları bana çok çok ucuza devrettiler...!!!
Şimdi diplerde olduğu için içim daha rahat bir şekilde paylaşabilirim. Benim alımlarım da şimdilik durduğu için hisse de artık bana katlanıyor/katlanacak diyebiliriz...
Biraz zaman alacak ama inşaAllah mahcup etmeyecektir. Finale yakın da kısmet olursa buralarda olur, ölmez sağ kalırsak yazarım inşaAllah...
Uzun vade hedefi tahminlerin çok üstünde. Kısa vade hedefi 9- 10 TL diyebiliriz... Gerisini adım adım zamanı geldikçe paylaşacağım...
PD/DD --> 0.45
Firma yeni yatırım yaptı ve kapasitesini 2 katına çıkarttı... 0.45 eski değerleme ile elde edilmiştir. Şimdi ise değeri 0.25 gibi bir şey oluyordur...
Bedavaya mal dağıtıyorlar. Kimse görmüyor...!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri