Sayfa 274/413 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 3297 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    eyvALLAH üstadım bu bilgi paylaşıminı samimi ve dürüssçe aktarmışmışsınız .çök samimi duygularla saygı duyuyorum.RABBİM gönlüne göre versin ..

Cümlemizin gönlüne göre olsun inşaAllah...

Bazen erken davranmak, olumsuz sonuçlanıyor. Bir de ben alınca göze batarcasına alıyorum. Alırken de, satarken de kimseye eyvallah etmeden işlem yaparım. O nedenle de tahtadaki bazı kişiler rahatsız oluyorlar. Dökmek için uğraşıyorlar. Nâfile bir çaba elbette. Ben,m daha ucuza mal almamaı sağlamanın dışında yaptıkları bir şey yok. Sonra da diyorlar:

- Bu adam, bu kadar malı nasıl ve ne zaman aldı..???!!!

Bilmiyorlar ki, kendileri farkına varmadan verdiler. Akılları sıra beni sıkıştırıyorlardı ama kendilerinin uzun bir süreçte topladığı malları bana çok çok ucuza devrettiler...!!!

Şimdi diplerde olduğu için içim daha rahat bir şekilde paylaşabilirim. Benim alımlarım da şimdilik durduğu için hisse de artık bana katlanıyor/katlanacak diyebiliriz...

Biraz zaman alacak ama inşaAllah mahcup etmeyecektir. Finale yakın da kısmet olursa buralarda olur, ölmez sağ kalırsak yazarım inşaAllah...

Uzun vade hedefi tahminlerin çok üstünde. Kısa vade hedefi 9- 10 TL diyebiliriz... Gerisini adım adım zamanı geldikçe paylaşacağım...

PD/DD --> 0.45

Firma yeni yatırım yaptı ve kapasitesini 2 katına çıkarttı... 0.45 eski değerleme ile elde edilmiştir. Şimdi ise değeri 0.25 gibi bir şey oluyordur...

Bedavaya mal dağıtıyorlar. Kimse görmüyor...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Herkese Selamlar..

Gerçek... En sevdiğim hissedir kendileri, bugün ve sonrası..

Kimsenin tırtıklaması beni gıdıklamaz ve de gıcıklandırmaz..

Cümleten hayırlı olsun.. Rabbim utandırmasın.. Saygılar...

Aleyküm Selam Çınar hocam...

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Teşekkürler Üstadım.. 5k aldım, kemiksiz.. Kızmazlarsa daha da alabilirim..

Selim duymasın..

4. BIST/100 Bezdirme bıktırma devam burada. Tahvilden, ppf den, kkm den çıkışlar var bakalım buralara gelen olacak mı.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

BIST/100 Bezdirme bıktırma devam burada. Tahvilden, ppf den, kkm den çıkışlar var bakalım buralara gelen olacak mı.
    abi geçen hafta tahvilden 1,5 milyar dolar yabancı çıkışı olmuş.
    bu rakam mevcut tahvil portföyüne göre ne orandadır ?
    büyük bir çıkış olarak nitelendirilebilirmi ?
    ve ne anlam ifade eder ?
    bilgilendirebilir misin ?

6. Bankalar dinlenme modun da, haftalık 21 ema ile turuncu trend aynı yerde.

7. ASELS Ortalamadan uzaklaşmış idi, mavi trend üzeri haftalık kapanışlar yapamayınca aşağı yöneldi.
    Düzeltme devam ederse yeşil trend 76.35 altında ortalama takip.

8. CIMSA aynı şekil ortalamadan uzaklaştı bir düzeltme yaptı kanal dibine.

Sayfa 274/413 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •