Sayfa 830/1006 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hayvan lobisini kimse durduramıyor, bende severim hatta var, lakin bir insan canından üstün tutamam

Bakalım nasıl çözülecek bu sorun..
    CUMA aile sağlığına gidiyordum. Valide ilaçları falan..
    Yolda başörtülü bir kadın söylene söylene gidiyordu. Evde hayvan bakanlardan nefret ediyorum.
    Evleri de pislik içindedir
    falan...
    Vasat ve vasatın altı yaratıklar hayvan sevmezler.. Aslında onlar insanda sevmezler..
    Tanıdığım müslümanların içinde HAYVANSEVER'e rastlamadım!...(istisnalar olabilir)
    Sanki eğitim seviyesi düştükçe,dindarlık arttıkça hayvanlardan nefret edenler çoğalıyor..
    Oysa seni de YARATAN onu da yaratan aynı ALLAH..

Eve melek girmezi kim uydurduysa,öyle gidiyor..Gidecekte...

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    CUMA aile sağlığına gidiyordum. Valide ilaçları falan..
    Yolda başörtülü bir kadın söylene söylene gidiyordu. Evde hayvan bakanlardan nefret ediyorum.
    Evleri de pislik içindedir
    falan...
    Vasat ve vasatın altı yaratıklar hayvan sevmezler.. Aslında onlar insanda sevmezler..
    Tanıdığım müslümanların içinde HAYVANSEVER'e rastlamadım!...(istisnalar olabilir)
    Sanki eğitim seviyesi düştükçe,dindarlık arttıkça hayvanlardan nefret edenler çoğalıyor..
    Oysa seni de YARATAN onu da yaratan aynı ALLAH..

Eve melek girmezi kim uydurduysa,öyle gidiyor..Gidecekte...
    Demek fazla Müslüman tanımıyorsun yoksa böyle genel ve patlak bi yorum yapmazdın...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Demek fazla Müslüman tanımıyorsun yoksa böyle genel ve patlak bi yorum yapmazdın...
    Olabilir..Borsaları,bankaları,medyayı,sanayiyi yönlendiren Yapay zekaya soralım,bizi bizden iyi biliyor,olabilir!

ChatGPT, AKP seçmeninin, ya da İslamcı kesimin KÖPEKLERe bakışını bana özetlermisin??

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Maalesef,Hayvan sevmek ile hayvan ile aynı evde,hatta aynı yatakta yaşamayı sevmek karıştırılıyor!
    Bu bir tercih meselesi, 2 tarafta birbirine saygı gösterip bu konu da eleştiriden kaçınmalı diye düşünüyorum!

Yeni danışmanımız ChatGPT 4o der ki; (yukarıda detayları var)

..AKP seçmeni arasında Osmanlı nostaljisi yaygın olsa da,
    köpeklere karşı olumsuz tavır modern İslamcı muhafazakârlıkla birleşerek daha da sertleşti.

6.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Maalesef,Hayvan sevmek ile hayvan ile aynı evde,hatta aynı yatakta yaşamayı sevmek karıştırılıyor!
    Bu bir tercih meselesi, 2 tarafta birbirine saygı gösterip bu konu da eleştiriden kaçınmalı diye düşünüyorum!
    Harika bi yorum olmuş Anadolu'da her evin bir köpeği kedisi olur ve beslenirdi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Bahçeli'nin TÜSİAD'la ilgili açıklaması şöyle:

TÜSİAD'ın iç ve dış çıkar gruplarına sözcülük yaparak Türk milletin seçim ve tercihleri etrafında kuşku oluşturma gayret ve gayesi art niyetlilik, siparişi alınmış planlı siyaset mühendisliğidir.

TÜSİAD muhalefet cenahını konsolide etme arayışındadır.

TÜSİAD Başkanı kendine güveniyorsa ve cesareti varsa sadece gizli kapaklı diyalogları ve al-ver süreçlerini ilan ve ifşa ederek ne kadar şeffaf ve demokrat olduğunu ispat edebilecektir.

Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Ne yatağı ne evde bakılması daha oraya gelemedik..
    Hz. Üftade sokağındayım.. Adam köpeğe tekme vuruyor.. Çocuğu köpeği taşlıyor...
    Bunlar başörtülü..Uyardım, kavga ettim.. Özellikle SURİYELİ tipler felaket.. Köpekler öldürülmeli diyor..
    HAsta olursun, hatta bu tiplerle daha da beter durumlar olabilir..

Anadoluymuş?
    Bırak anadoluyu ,gel bursaya bak bi defa ..Sanayi şehri,,, anadoludan daha da ilkel,geri kalmış...

Sayfa 830/1006 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •