Artan

4,07 10 13:55
198,00 10 14:27
18,07 9.98 14:28
38,80 9.98 14:28
23,94 9.92 14:28
Artan Hisseler

Azalan

47,88 -10 14:28
108,90 -10 13:55
165,20 -9.97 14:27
4,18 -9.91 14:28
2,95 -9.79 14:28
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.220.905.288,00 14:28
7.763.288.006,25 14:28
6.109.867.645,64 14:28
5.729.372.801,92 14:28
4.823.462.132,94 14:28
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Viop LXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by METEHAN Yazýyý Oku
    Demek fazla Müslüman tanýmýyorsun yoksa böyle genel ve patlak bi yorum yapmazdýn...
    Maalesef,Hayvan sevmek ile hayvan ile ayný evde,hatta ayný yatakta yaþamayý sevmek karýþtýrýlýyor!
    Bu bir tercih meselesi, 2 tarafta birbirine saygý gösterip bu konu da eleþtiriden kaçýnmalý diye düþünüyorum!

2.  Alýntý Originally Posted by NKN Yazýyý Oku
    Maalesef,Hayvan sevmek ile hayvan ile ayný evde,hatta ayný yatakta yaþamayý sevmek karýþtýrýlýyor!
    Bu bir tercih meselesi, 2 tarafta birbirine saygý gösterip bu konu da eleþtiriden kaçýnmalý diye düþünüyorum!
    Harika bi yorum olmuþ Anadolu'da her evin bir köpeði kedisi olur ve beslenirdi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alýntý Originally Posted by NKN Yazýyý Oku
    Ne yataðý ne evde bakýlmasý daha oraya gelemedik..
    Hz. Üftade sokaðýndayým.. Adam köpeðe tekme vuruyor.. Çocuðu köpeði taþlýyor...
    Bunlar baþörtülü..Uyardým, kavga ettim.. Özellikle SURÝYELÝ tipler felaket.. Köpekler öldürülmeli diyor..
    HAsta olursun, hatta bu tiplerle daha da beter durumlar olabilir..

Anadoluymuþ?
    Býrak anadoluyu ,gel bursaya bak bi defa ..Sanayi þehri,,, anadoludan daha da ilkel,geri kalmýþ...

4.  Alýntý Originally Posted by keremalkm Yazýyý Oku
    Ne yataðý ne evde bakýlmasý daha oraya gelemedik..
    Hz. Üftade sokaðýndayým.. Adam köpeðe tekme vuruyor.. Çocuðu köpeði taþlýyor...
    Bunlar baþörtülü..Uyardým, kavga ettim.. Özellikle SURÝYELÝ tipler felaket.. Köpekler öldürülmeli diyor..
    HAsta olursun, hatta bu tiplerle daha da beter durumlar olabilir..

Anadoluymuþ?
    Býrak anadoluyu ,gel bursaya bak bi defa ..Sanayi þehri,,, anadoludan daha da ilkel,geri kalmýþ...
    Bak bu adamlarý seversin sen hem müslüman da deðiller bayýlýrsýn bunlara...

Her yýl Çin’in güneyindeki Yulin þehrinde düzenlenen köpek eti festivali ülke içinde ve dýþýndaki tepkilere karþýn baþlýyor.

10 gün sürecek festivalde 10 bin kadar kedi ve köpek kesilip, yenecek.

Hayvan haklarý savunucularý bu yýl festivalin durdurulmasý için dünya çapýnda 11 milyon imza topladýlar.

Yerel yönetim, yetkililerin festivali desteklemediðini ancak özel firmalarýn festivale destek olduðunu söylüyor
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Bak bu adamlarý seversin sen hem müslüman da deðiller bayýlýrsýn bunlara...

Her yýl Çin’in güneyindeki Yulin þehrinde düzenlenen köpek eti festivali ülke içinde ve dýþýndaki tepkilere karþýn baþlýyor.

10 gün sürecek festivalde 10 bin kadar kedi ve köpek kesilip, yenecek.

Hayvan haklarý savunucularý bu yýl festivalin durdurulmasý için dünya çapýnda 11 milyon imza topladýlar.

Yerel yönetim, yetkililerin festivali desteklemediðini ancak özel firmalarýn festivale destek olduðunu söylüyor
    söylediklerimi anlamadýysan,iþi mizaha dökmeye gerek yok!
    Cevap vermesende olur..

Bizi,bizi anlayana yazýyoruz.. anlamayana sivrisinek saz...

6.  Alýntý Originally Posted by keremalkm Yazýyý Oku
    söylediklerimi anlamadýysan,iþi mizaha dökmeye gerek yok!
    Cevap vermesende olur..

Bizi,bizi anlayana yazýyoruz.. anlamayana sivrisinek saz...
    Kardeþ müslümanlar la uðraþma seni tanýmam etmem insanlarýn deðerlerine saygý duy bir daha da yazmýyacam ...Selamünaleyküm....

Kardeþ müslümanlar la uðraþma seni tanýmam etmem insanlarýn deðerlerine saygý duy bir daha da yazmýyacam ...Selamünaleyküm....
    yazma cevap verme..
    DEÐERLERÝ olmayan, hayvanlarý öldüren nefret eden, taþlayan insanlarla iþim hiç olmaz..
    Müslümanmýþ,deðerleri varmýþ,,,Umrumda bile deðil..

Önce ÝNSAN olsun.. KArþýmdaki...!!

Merhametli olsun..Ýyiliksever olsun... Ýyi ÝNSAN olsun..

Onun Müslümanlýðý,dindarlýðý beni ilgilendirmez.. YARADAN'la arasýndaki iliþki...

8.  Alýntý Originally Posted by keremalkm Yazýyý Oku
    yazma cevap verme..
    DEÐERLERÝ olmayan, hayvanlarý öldüren nefret eden, taþlayan insanlarla iþim hiç olmaz..
    Müslümanmýþ,deðerleri varmýþ,,,Umrumda bile deðil..

Önce ÝNSAN olsun.. KArþýmdaki...!!

Merhametli olsun..Ýyiliksever olsun... Ýyi ÝNSAN olsun..

Onun Müslümanlýðý,dindarlýðý beni ilgilendirmez.. YARADAN'la arasýndaki iliþki...
    Sn Keremalkm ile tamamen ayný fikirdeyim.
    Saygý duyun bla bla…önce saygý göstereceksin, sonra saygý bekleyeceksin. Yok öyle hep bana.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •