Huylu huyundan vazgeçermi hiç,o gap dolmadı onun kafasında öyle anlaşılıyor.
6-7 ay daha eğlen bakalım.
Ytd.
Huylu huyundan vazgeçermi hiç,o gap dolmadı onun kafasında öyle anlaşılıyor.
6-7 ay daha eğlen bakalım.
Ytd.
Perea bitirmişmidir lotları yorumlayabilirmisiniz.
Son 1 haftada satışaları takip etmek zor. İş Yatırım son günlerde hem alan hem satan durumunda çünkü
İş Yatırım dan yerliler alıyor fon hala satıyor gibi yorumluyorum. Tahmini yaklaşık 1.2 milyon gibi malı kalmış olabilir ama emin değilim
Fon bu tahtaya engel olamaz artık. 50 milyonu olan biri veya herhangi bir kurum malının hepsini alır geçer
Arena nın hikayesi uzun kısa vadeli hareketlere bakmadan büyük resme odaklanamak lazım
Hocam bu saatden sonra artık gap hesabı yapmaz kimse. Geri gelişler alım fırsatı olacaktır. Çok da gevşeyeceğini sanmıyorum çünkü önümüzdeki bilanço temel anlamda bir önceki çeyrekten çok farklı gelecek.
2024 4. çeyrek bilançosundaki tüm olumsuzluklar ortadan kalkacak. O yüzden artık 2-3 ay boyunca iyi gelecek olan 2025 ilk çeyrek bilanço beklentisi ile alıcılı olacaktır tahta. Tabii ki arada düzeltme yapacak , eksi kapattığı günler olacak ama bir şekilde 2025 ilk çeyrek bilançosunu en az 60-70 lira arasında karşılayacağımızı düşünüyorum.
Evet paynet satışı bitti. Onaylar alındı , para tahsil edildi ama henüz bilançoda görülmedi. Bilançoya olan etkisi görülmedi. Tüm sitelerde rasyolar hiç cazip değil. F/K yok çünkü zarar var , PD/DD 4'ün üstünde şu anda son bilançoya göre , cari oran 1 , net borç 3,5 milyar , EFK geçen seneden düşük , öz sermaye karlılığı yok , FD / FAVÖK 4-5 arası , finansman gideri 1,5 milyar TL vesaire.
Bunları gören hiçbir aklı başında yatırımcı gelmez hisseye. Ben de uzaktan baksam ben de gelmem. Paynetin parasının geldiğini bilenler ve herşeyin 2025 ilk çeyrek bilançosunda tersine döneceğini bilenler aldı. Kimisi de 25-30-35 liradan almadığı için tren kaçtı sanıyor ama trenin daha ilk durakları bunlar. 3 ay sonra 80 lira olabilecek bir hisse için hala daha %100'e yakın kazandırma potansiyeli var.
40 liranın altına inerse treni kaçırdım sananlar gelmeye başlayacaktır ama ben olsam 2-3 lira aşağıdan alacağım diye 30-40 lira primi riske atmazdım. 40lira altına düşürmeyebilirler de.
3 iş gününde 34 liradan 44.5 liralara geldi. Biraz dinlenmesi lazım. 1-2 gün daha 42 üzerinde kapanış yaparsak daha yukarısı için güç toplar.
Aynısını ben yazacaktım hocam benden önce davranmışsın.
Perea satışlarını takip etmek çok zorlaştı. Hatta sadece citi takasından düşeni de takip etmek anlamsız çünkü oraya da başkaları mal alıyor yada oradan satıyor QNB veya BoFA üzerinden. O yüzden Pereanın ne kadar malı kaldı bilmek zor ama sanki artık daha az satıyor gibi. Ama bence hala daha 2 milyon lot civarı bir malı var. Biraz daha altında olabilir.
Uzun yıllardır takip ediyorum,gözlemlerime göre yazacağım.Normalde Pazartesi tavan fiyat 42.120 tl den usd olarak 1.162 usd kapanış yaptık.
Sabah gap bırakarak açıldı,kopuş gapı da olabilirdi ama ben kopuş gapına müsade ettiklerine daha tanık olmadım.Çok eskide olmuşsa onu bilemem.
Gün içerisinde 42.060 tl görerek tl gapı kapandı.
Usd gapı gece usd kur kapanışında belli olur,anlık olarak 1.160 usd ve büyük ihtimalle kapanacak.
Gapında altına uzatacaklarını tahmin ediyorum.Özellikle usd gap konusunda takıntılı olduklarını gözlemledim,ona binaen yazdım.
41.?? Li fiyatlar olabilir belki daha altı belkide açılışta yüksek açılıp üst gapa yönelebilir.
1.255 usd var ve 1.702 usd var sırada.
Tahtacının zamanı sonuna kadar kullanma becerisini biliyor çoğumuz,o yüzden en garantisi ilk ve ikinci çeyreği görmek kendi adıma.
Ytd.
Yer İmleri