Sayfa 18/113 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon
Arama sonucu : 899 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Sermaye çöküşü gördü önceden

Tüsiad’a da sopa geldi

Tam da Şimşek makqueen ülkeye trilyon dolarlık yatırıma imzaları atıyordu
    dolar haftaya bu haberle uçuşa geçer

TR gibi ulkede TL bir yil hic bir yere baglanmaz dostuma

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlar, yaklaşık 1 mio TL civarında parayı 1 yıllığına bağlamak istiyorum. 1 yıl sonra ödemem var. Ödemem TL olduğu ve başka herhangi bir enstrümanda garanti getiri olmadığı için bu şekilde planladım.

En yüksek oranı kırmızılı bankada buldum oran %39. Daha iyi bir oran alabileceğim banka öneriniz var mıdır?

Bu yöntem dışında tahvil v.b. garanti getiri sunan başka bir ürün öneriniz olur mu?

Teşekkürler
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Zarar da stopaj olmaz

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Stopaj iadesine dair bir sorum var,
    Misal 40000tl zararla lanet Tbtden çıktım,
    Elimde tutmakta olduğum %10 stopajlı ve 400bin tl karda olduğum AFT var. Aftyi satarsam 40bin stopaj çıkacak(%10stopaj başlangıçlı) 40bin tbt zararına karşı 40bin stopaj iadesi alabiliyor muyum?

Ana para + faiz borcunuz un seneye odeme degeri ise
    neden su anda faiz den vazgecip erken odeme yapip bu isi nihayetlendirmiyorsunuz
    TL yi alan ne yaparsa yapsin yok ben illa bi sene beklicem diyo ise enteresan bir durum

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ödemem TL olduğu ve gelecek faizle birlikte tam borcu kapatacağı için ve faizlerin de düşüş trendinde olması nedeniyle böyle düşünmüştüm. Yine de tekrar düşüneceğim.

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    neden su anda faiz den vazgecip erken odeme yapip bu isi nihayetlendirmiyorsunuz
    TL yi alan ne yaparsa yapsin yok ben illa bi sene beklicem diyo ise enteresan bir durum
    ben zamanında ev sahibine, sana aylık yerine kirayı yıllık peşin öderim ama 9 aylık kirayı peşin sayarım dedim
    anlamadı tabii, ben de anaüite diye bir hesaplama var, gelecekteki ödemenin halihazırdaki değerini gösterir
    onu da belirleyen faiz oranı ve ödemenin defaten mi yoksa aralıklı olarak mı yapılacağıdır dedim kavrayamadı..

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Satıcı indirim yapmıyor çünkü peşin ödemede. (Gayrimenkul alımı söz konusu)

7. Stopaj iadesi alirsiniz

8. Ülkenin lokomotifi sanayiciler tüsiad gözaltına alınıyor soruşturmalar açılıyor

Bıdı bıdı çok bilmiş vergicibaşı şimşek mcqueen’den bacalar tütüyor program ilerliyor açıklaması bekliyoruz

haha

Sayfa 18/113 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •