Sayfa 17/20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
Arama sonucu : 160 madde; 129 - 136 arası.

Konu: TABGD Tab Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. [IMG][/IMG]
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

2. Bu haftayı güç toplayarak geçirmesi bence daha iyi... kademeleri doldura doldura gitsin... acele işe şeytan karışır...

3. Aşağı yukarı absürt fiyat Hareketleri mal toplamaya devam edildiğini gösteriyor...zaman zaman yukarı sürerek ky'ya havuç gösterip hisseyi taşıyan ky'yı satmaya zorluyorlar...

4. Tab gıda önemli bir rakibinden kurtulmuş oldu.

KFC ve Pizza Hut'ların franchise sözleşmesi feshedildi
    Yum! Brands, Türkiyedeki tüm KFC ve Pizza Hut restoranlarının işletmecisi ile franchise anlaşmasını feshetti.
    Şirketten yapılan açıklamaya göre fesih, Türkiye'deki 283 KFC ve 254 Pizza Hut şubesini kapsıyor.

https://www.bloomberght.com/kfc-ve-p...edildi-3738747

5. Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

6. Dün kızıma Bi yemek yedireyim dedim çıktık avm nin yemek katına KFC kapalı şok şok şok benim kız KFC hastası Bi ara günlük yiyordu doktor tavuğu yasakladı artık ayda bir götürüyorum ama kfc kapalı olunca mcdonalds a mecbur yöneldi oradan Bişeyler yedi diyeceğim o ki bu durum tab a çok yarar diye düşünüyorum
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. evet, şubelerin önünde kuyruklar var, müşteri sorunu pazar sorunu yok. peki niye uçup kaçmıyor ? bu tuhaf hareketler ne ? sanırım yüksekten halka arz olmuş. pd/dd 3 e yakın. fiyatın dengeye oturması lazım. emme basma tulumba hareketler olabilir fiyat oturana kadar.

tabiki yatırım tavsiyesi değildir. amatör düşüncelerimdir.

8. piyasa değeri 1.1 milyar usd. eder mi ? neyle kıyaslayacaz bunu ?

Sayfa 17/20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •