Originally Posted by
tovbekar
takip eden olursa bugün saat 14 itibariyle ve yarın Mery teyzenin satışlarının kimden geldiğini yazabilir mi? sanırım yabancı işi ama ... Bofa milyonluk satışlarına rağmen takas artıda gibi...
diğer mevzuu:
"Consus Enerji bağlı ortaklığı Doğal Enerji'nin üretim lisansı sona erdirildi.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"15.04.2024 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı Doğal Enerji Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.'nin üretim lisansı kapsamındaki faaliyetlerinin sona erdirilmesine dair vermiş olduğu karar doğrultusunda, üretim lisansının sona erdirilmesi amacıyla yapmış olduğu başvuru Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ("EPDK") tarafından değerlendirilmiş ve üretim lisansının 06/02/2025 tarihi itibariyle sona erdirilmiş olduğu EPDK tarafından bugün bildirilmiştir.""
şirket tırı vırı şirket değil. tıpkı yıllar önce Kırklareli DGÇS gibi bir yatırım ve çöp... başka yerde değerlendirilebilir mi bilmem ama bir furya burada bitiyor galiba... Yıllar önce tekstil yatırım furyası da vardı. sonuçta bitmek durumunda kaldı ve ülkemiz özellikle İtalyanın çöpe atacağı tekstil makinelerini satın alarak müthiş bir hamle yapmış ve kendimizi bitirmiştik. Enerjide de bir şekilde önce akıllı şirketler bazı yatırımlarından vazgeçecekler. sonra iflaslar nedeniyle bazıları kendiliğinden sona erecek...
şimdi müptezel okuyorsa alıp kullansın ama ister misiniz bu sera yatırımları zaman içinde yatırım furyası gibi olsun...
Gübreyi çalıştırabildiler mi bilmem ama ALKIM epey bir zorlanmıştı. şimdilerde ne haldeler acaba...
Yatırımlar da işletme de ülkemizde profesyonellik dışında sadece şansla yürüyor. dünyada da böyle mi bilmem
Yer İmleri