Sayfa 553/680 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon
Arama sonucu : 5439 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. bende temettüyü boş gececeklerini sanmıyorum. bu dönemde koça da lazım ford a da. nispeten düşük dolar kurundan parayı cebe koymak isteyeceklerdir.

2.  Alıntı Originally Posted by ksk156 Yazıyı Oku
    bende temettüyü boş gececeklerini sanmıyorum. bu dönemde koça da lazım ford a da. nispeten düşük dolar kurundan parayı cebe koymak isteyeceklerdir.
    dahası iktidarla gerginliklerinde bakın biz katma değer üretip kazancımızı da paylaşıyoruz mesajı vermek isteyecekler. bundan iyi halkla ilişkiler çalışma fırsatı az bulunur.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. 945 den 916 ya. 29 lira marj.
    Bu ne yav. Bedelsiz olunca çok ararız bunları

4. alçak sürünmeye devam.
    yüksek faiz ortamında borsaya üstelik sanayi hissesine para yatıran koca yürekli küççük yatırımcılar.

5. hiç bu kadar belirsiz bir borsa hatırlamıyorum. hisseler kelepir fiyata geldi, buradan alınır diyorsun daha da düşüyor, burası olur diyorsun daha da düşüyor. ezberler bir bir bozuluyor. endeks rakamı da yanıltıcı, kimi hisse 7 bin endekste, kimi hisse 12 bin endekste. en iyisi arsa araba al sat valla. patrondu bilançoydu tahtacıydı fk pd kafa yorduk da ne oldu.

6. ne s.... bizi be

7. Boku çıktı artık ya....
    Bu nedir arkadaş asansör misali acayip algı operasyonu yapılıyor sanki..

8.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    alçak sürünmeye devam.
    yüksek faiz ortamında borsaya üstelik sanayi hissesine para yatıran koca yürekli küççük yatırımcılar.
    sen niye buradasın ki. madem froto hissen yok niye yazıyorsun

Sayfa 553/680 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •