Sayfa 956/1006 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop LXII

Günde 30 puan ayda 660 yapar..5 jetonla 27 bin net.. Mert abi gibi gecelere akamayız ama emekli maaşından hallice..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Günde 30 puan ayda 660 yapar..5 jetonla 27 bin net.. Mert abi gibi gecelere akamayız ama emekli maaşından hallice..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post6984672

Tabii komisyon ve vergi de vermiyorsunuz anlaşılan

Takvim iş gün sayısı ve Matematik hatasını saymadım bile
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    İkinci durum ise hastalar yaşamını kaybetmeden bir ay önce gerçekleşiyor. Julie nin dediğine göre hastalar, ölmüş akrabalarını, arkadaşlarını, evcil hayvanlarını ve melekleri görebildiklerini ve sadece onların görebildiklerini söylüyorlar. Hastalar genelde gördüklerinden korkmuyorlar, dahası bu onları daha da rahatlatıyor. Onlara mesaj gönderildiğini, her şeyin iyi olacağı ve yardım için geleceklerini duyduklarını söylüyorlar.
    birinci yazdığını anlamak psikolojide değerlendirilebilir .. eh işte. tam olmasa da.

ama bu melek vs işleri saçmalığın daniskası

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post6984672

Tabii komisyon ve vergi de vermiyorsunuz anlaşılan

Takvim iş gün sayısı ve Matematik hatasını saymadım bile
    22 iş günü oluyor genellikle..33 bin kazanç 6 bin komisyon..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. Bozkurt reisim hünkârım tüylerin kalınlaşmış ve pençen büyümuş neye benziyor bu heyvan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,266
     Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    viopta yarından sonra teminat hesaplaması spot fiyata göre değil vadeli işlemin sözleşme fiyatına göre belirlenecek.

bu vadenin sonuna bişi kalmadığı için pek etkilemez ama uzak vade işlem yapanlara ek teminat yükü demek.

@bear_bull üstad uzak vade arbitraj işlemlerin varsa teminatını bir kontrol et derim.
    çok fazla fark etmeyecek
    yüzde 4 fiyat farkının % 11 ~~~15 i kadar artacak teminatlar.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ağzından bal damlıyor mertabi, sen petoşu lönklersen ben ihya olurum, Bear_Bull abi şorttan voliyi vurdu, verdi kırbacı verdi kırbacı kaldık suyuniçinde
    ya ne demezsin.
    16,50 altı kapatırsa kucağıma 150,000 lot petkimi verip hadi bakem öde parasını diyecekler.
    vade sonları beni 9 doğutturup 3,5 attırıyolar.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Birincisi rally olarak adlandırılan, Türkçesi ölüm öncesi iyilik hali olan durum. Julie, popüler videsunda "Çok hasta olan ve yaşamını kaybetmek üzere olan bazı hastalarımız aniden iyileşmiş gibi görünüp yemek yemeye, konuşmaya, hatta yürümeye başlarlar. Eski hallerine dönmüş gibi görünürler, hatta kan değerleri de normaldir. Ancak birkaç gün içinde veya o gece hayatlarını kaybediyorlar. Bunun neden olduğunu, nasıl olduğunu bilmiyoruz ve açıklayamıyoruz" diyor.
    sonra halk arasında dün gördüm adamın birşeyi yoktu ölmüş diye konuşulur
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

görme dediğin şey ışıkla gerçekleşir.

ışık hem parçacık.. hemde fotondur.

bu da .. gözün görebildiği herşeyi hemde herşeyi kamerada görecek ! anlamı taşır.

Sayfa 956/1006 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •