Sayfa 283/413 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 3297 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Selim, bak bu da meşhur KCHOL...

Dip yapmaya çok yakın olabiliriz...

Başka yerlerden de kontrol ederek yarın veya sonrasında giriş düşünülebilir...

Bu sistem zaten giriş yerlerini bulmakta çok işe yarıyor ama stop kurallarına uymak zarûridir...!!!

Onun ben, hımının hımına hımlayaım. beni sosyeteye rezil etti.
    Çok şükür yeni bi oyuncak buldum kendime. Onla oynaşıyom. Alıyorum veriyorum ekonomiye can katıyorum. Berbat cuma da bile artı kapattım. Hiçbiri babamın tükkanı değil valla. (Kendi şirketimde bile piyasadan alıp piyasaya veriyorum. öğrenicem bu işi sonunda. Yenicem seni bistanbul)

Dün bakamamıştım. Bu akşam göz gezdirirken bir kere daha deneme yapılsa diye kendi kendime mırıldanıyordum. Tepki olabilir bunu değerlendirmek gerekir diyordum. Gerçi piyasa ile inatlaşan altına eder derler. Bakalım sabah ola hayrola. Cuma en son kapanıştan ALKA almıştım. Bir ihtimal . Sabah bakalım diyeceğim. Nasıl tepki verecekler. Yapı kredi yatırım bir açıklama yollamıştı. SPK araştırma haberi ardından. Bişiler olacak gene herhalde.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

OYAKC...

Dibi mükemmel yakalamış. Zirveyi de takip edelim, belki yakalarız...!!!

Arada bir tane Tepe vermiş ve sattırmış ama sonradan tekrar AL vermiş durumda...

Şimdilik 26.70 altına düşmedikten sonra tutulabilir...

En başarılı hisselerden birisi olmuş...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Uyarımızı da yaptıktan sonra, isteyene 1 saat içerisinde grafik paylaşımı yapabilirim...

İsteyen olmazsa kafama göre 1-2 tane eklerim...

Yarın mâlum Pazartesi, evde yokum...
    Hocam, Tektu bakabilir misiniz

Tşk

ALKA...

Zirveyi güzel yakalamış...

Şimdi dip yapmaya çalışıyor...!!!

Fakat 7.80 sanal desteği kırmış. Şimdi 7.54 STOP noktasına gözünü dikmiş durumda. Altına düşerse vahim...

Onay vermesi için 3 günü var. İyi değerlendirirse belki AL sinyali ve hatta Trend Dibi sinyali gelebilir...

3 gün sonra hatırlat bakalım...

Hadi benden bu gecelik bu kadar...

Yarın devam ederiz...

Hayırlı geceler...

NOT: Taleplerinizi yazarsanız, yarın müsait oldukça paylaşırım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    OYAKC...

Dibi mükemmel yakalamış. Zirveyi de takip edelim, belki yakalarız...!!!

Arada bir tane Tepe vermiş ve sattırmış ama sonradan tekrar AL vermiş durumda...

Şimdilik 26.70 altına düşmedikten sonra tutulabilir...

En başarılı hisselerden birisi olmuş...

1 tl farkla tepeden indim. Trade hesaplarından birinde. Ben erken inmişim . Geri dönüp bakmamıştım. 1 haftadır biraz karışık işlerim vardı. Hayırlısıyla sona erdirebildim. Zamanı gelmişti araç değiştirmenin. Onunla uğraşıyordum yeniden tam zamanlı dönmem gerekecek.

ALKA...

Zirveyi güzel yakalamış...

Şimdi dip yapmaya çalışıyor...!!!

Fakat 7.80 sanal desteği kırmış. Şimdi 7.54 STOP noktasına gözünü dikmiş durumda. Altına düşerse vahim...

Onay vermesi için 3 günü var. İyi değerlendirirse belki AL sinyali ve hatta Trend Dibi sinyali gelebilir...

3 gün sonra hatırlat bakalım...
    Bende 7.85 i almıştım. Seans sonu aniden yapı Kredi vermişti. Fake satış diye düşünmüştüm. Pazartesi alır ümidindeyim. Göreceğiz sizin 7.54 çalışacak mı ?
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Gencler, yorman kendinizi bu saatte.
    Su akar, yolunu bulur.
    Kara gun kararip durmaz hep, elbet gunes dogar guzel memleketimize.

Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Hocam, Tektu bakabilir misiniz

Tşk

TEKTU...

3.92 STOP seviyesidir ve bu seviye 2 gün önce aşağı kırılmış durumda, ertesi gün yeniden üzerine atmış, şimdi de tam üzerinde bulunuyor...

Dipten dönerse, yeniden yukarı saymaya başlar. 3 gün içerisinde kendisini belii edecektir. Stop üstünde 9 görürsek olumlu olabiliriz...

Sayfa 283/413 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •