Sayfa 367/373 İlkİlk ... 267317357365366367368369 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. YKB Yatırım mevzusu...Benim de (hatta en sık) işlem yaptığım kurum... Çünkü KOÇ aleyhine algı yapabilecekleri müsait bir zemin... İşlemleri, badem bıyıklılar belki de kendileri yaptılar çökebilmek için...

Bence...İş, çığırından çıkmak üzere... 3-5 gün sonra bana "Sen, 18.50 lerden alıp 22 lerden satmışsın ne iş?" diye soruşturma açıp kallavi bir ceza kitleseler kime ne diyebilirim?... Mahkeme kararı olmaksızın istediği şirkete kayyum atayabilecek olanlar bize ne yapmaz...

İlk fırsatta pay piyasasından tamamen çıkma, kararı aldım... YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Halbuki işlemin kralını ve en dik alâ manipülasyonu BOFA üzerinden kendileri yapıyor ve bunu da tüm piyasa oyuncuları biliyor...Onlara, serbest başkasına yasak...Tıpkı Fetöcülük gibi...İlk ve sonsuza kadar cezaevinde olması gerekenler "kandırldık, Allâh ve millet affetsin" deyip yırttılar, hala en etkin görevlerdeler...

Patron, ciddi risk altında olduğunun farkında, neyi var neyi yok satıp gidiyor, haklı... Ben olsam aynısını yapardım... Tereddütsüz!

Ilgın'a bir yabancı ortak bulup yatırım yapar belki dedim ancak bu konjonktürde yapmaz...Net...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Bu hisseye 25 yıldır yaptığı zulm göz önüne alınarak kayyum atamalı, hükümet, milleti borsadan soğutup milletin parasına yavaş yavaş, zamana yayılarak nasıl hisseye çöküldüğünün kitabını yazdılar.

Ülkenin madenlerini düşük maliyetlerle al sonra zenginle, parayı bulunca Yunanistan'a git, küfür eder gibi. Bari dost olan bir yere gitseydin.

Yunan ekonomisini güçlendir ki yarın bize atacağı bombaların parası çıksın.

6. Tavanda kaç lot var, derinlik atabilecek arkadaş var mı?
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

sn palmet mesaj kutun dolmuş..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Derinlik için teşekkürler.
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Sayfa 367/373 İlkİlk ... 267317357365366367368369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •