rica ederim.. son 845.432
rica ederim.. son 845.432
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Borsa değeri 100 milyon dolar bile değil, 2013 yılında 200 milyon dolarlık bakır madeni satışı aradan geçen yılların dolar enflasyonunuda köy en az 300 milyon dolar eder, 2000 yılındaki tekstil fabirkalarının arsalarınıda köy nerede bu şirket. Bu nas
ıl bir hortum al kayyum atamak için birsebep
Kayyum lafı bile yetti... Daha önce niye akıl edemediysek....![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yunanistan'a yatırım ne demek, hükümete imada bulunmuş gibi olmuş. Şimdi hükümette eski defterleri açarsa sırf borsadaki bu şirket yüzünden gerekli veriyi toplar. İnşallah da buraya bir bakar. Belki üç-beş lot paramız ilk etapta gider, ama içimiz soğur, zaten uzunda o parayıda burada iç ederler.
sadece şirket merkezi atina ya taşınmış. zaten tüm şirket yönetimi yunan uyruklu.
Adam Türkiye yi terk ediyor, öyle ise prkme yide elden çıkarabilir, ucuza vermek istemeyecektir, yükseliş ondan olabilir, ama ben reisin yerinde olsam, sanki nispet eder gibi Yunanistan'a giden birine tez zamanda gereğini yapardım. İlk de borsada yıllar içinde kuşa çevrilen bu hisseden başlardım. Siirt'teki bakır madeni satışından gelen 195 milyon doların bugünkü yasal faizi ile o oluşacak rakamlada işe başlardım.
Medya gurubu satışının normal bir süreçte yürüyüp bitmesi anlaşmalı bir sıvışmaya işaret gibi, böyle ise prkme nin bünyesinde bulunan maden ocakları anlaşmalı satılır, bizim yaptığımızda zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış dan başka birşey değil. Bakalım ne olacak
Karmaşık işlerin döndüğü, çözümü ne taktik ne de teknik açıdan zor.....,,,.,,..
Dün tavandan %50 pozisyon kapattım. Bugün de kalanın %50 sini 21,94 den kapattım. Çerezlik kaldı elimde.
Çerezler çürür mü, yenir mi..,,.,..,...
An itibariyle 20,86.. kalanlar çürüyecek anlaşılan...
Hisseyi, firmayı çözebilenlere bol sabır ve kazançlar.
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Yer İmleri