Sayfa 268/572 ÝlkÝlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 4570 madde; 2,137 - 2,144 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,076
     Alýntý Originally Posted by izmirli_hoca Yazýyý Oku
    Affýnýza sýðýnarak...

espri olduðunu çok iyi bilmeme raðmen,

"Bizans" bana baþka þeyler çaðrýþtýrýyor.

Biz TÜRK oðlu TÜRK'üz

yalan yok,

dokunuyor.
    aynen,bu ülkenin TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ olduðunu bilmeyenler var,devamlý bu topikte dolanýp duruluyor,ben bir Giresunlu olarak gönüllü 5000 kiþiden oluþan 2 alay verdik kurtuluþ savaþýna,geriye sadece 350 kiþi geldi,afyonda þehitlik bile var...TC dýþýnda söylemlerine karþýyým,çünkü bu vatan için savaþanlara yazýk,onlar bu vatan için savaþtýlar,vatanýn adýda TC baþkenti Ankara,istanbulda bir ilidir.

2. Bizansý espri þeklinde kullanýyorlar diye düþünüyorum.

Ancak bir gerçek var ki Moðollar da bir zamanlar epey bir bölgeyi ele geçirmiþler.

Önemli olan aldýðýnýz yerde medeniyet getirmeniz deðil mi?

Ýstanbul gibi bir inciyi ne hale sokulduðunu iktidar üyeleri de kendileri kabul etmiyor mu?

Osmanlýnýn cami dýþýnda günümüze getirdiði kaç eser var Ýstanbul da.

Günümüze gelen binalarýn büyük çoðunluðu Ýstiklaldeki, Beyoðlundaki gayrimüslüm insanlarýn ibadet, ticaret ve konut yapýlarý.

Osmanlý son dönemde, ki lale dönemi diye anýlýr, devleti batýracak kadar borçlanýp sýrf itibar için TAMAMI gayrimüslüm mimar ve ustalara yaptýrdýðý saraylar dýþýnda ne var?

Osmanlýnýn ilk dönemlerinde dünyada bir Roma bir Ýstanbul vardý. Þimdi Osmanlý baþka bir kültürün elinde olsaydý nasýl olurdu hiç düþündünüz mü?

Atatürk 750 bin km2 yi vatan yapmýþ, Bunlar nüfusu rantý önceleyerek Ýstanbul a, Ankara ya Ýzmir e yýðmýþlar. Kalan topraklar neredeyse bomboþ.

Almanya dünya devi. Neden 3-4 milyonun üstünde kentleri yok? Bir çok kenti en çok 1-2 milyon. Tüm Almanya da sanayi var, nüfus var.

Baþkent Madrid in nüfusu kaç? Sadece 3.2 milyon. Trafik yok, park sorunu yok. Halký mutlu. Pasaportu ile giremediði ülke yok.

Ýspanya çok partili yýllara geçildiði 1950-60 lý yýllarda Türkiye ile ayný milli gelire ve geliþmiþliðe sahipti.

Türkiye de Sað partiler ülkeyi geri býraktýlar. Vatandaþýna ne özgürlük, ne refah verebildiler.

Paranla, vize vermediklerinden Avrupaya bile gidemez oldun.

Gençler o bizans, roma dedikleri ülkelerin vatandaþý olabilmek için her þeyi deniyorlar.
    KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
    Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

GS-FB maci cok berbat .

Yabanci hakem bu mac icin mi getirdiniz beni diye bir yeri ile guluyordur.

Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    GS-FB maci cok berbat .

Yabanci hakem bu mac icin mi getirdiniz beni diye bir yeri ile guluyordur.
    Böyle baþ böyle týraþ.!!!!!

Tabuta aþaðý doðru asýlan tek kiþi.!!!!

https://x.com/rem__ben/status/1894001472771084690?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

reis o taþýmaz gidilecek yönü belirler

6.  Alýntý Originally Posted by virtue Yazýyý Oku
    Osmanlý son dönemde, ki lale dönemi diye anýlýr, devleti batýracak kadar borçlanýp sýrf itibar için TAMAMI gayrimüslüm mimar ve ustalara yaptýrdýðý saraylar dýþýnda ne var?
    Allah bu milleti bu yarý cahillerden korusun.

Osmanlý son dönemde, ki Lale dönemi diye anýlýr diyor.

Lâle Devri, Osmanlý Devleti'nde, 1718 yýlýnda Avusturya ile imzalanan Pasarofça Antlaþmasý ile baþlayýp, 1730 yýlýndaki Patrona Halil Ýsyaný ile sona eren gerileme devri içinde yaþanmýþ bir ara dönemdir.

Eðer burada tarihinle ilgili bir bilgi paylaþacaksan önce bir öðren sonra yaz.

Hele çok bilmiþ bir uzman havalarýnda yazýyorsan, hiç yazma.

G.Ahmet durumuna düþersin.

7.  Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    ...ben bir Giresunlu olarak gönüllü 5000 kiþiden oluþan 2 alay verdik kurtuluþ savaþýna,geriye sadece 350 kiþi geldi,afyonda þehitlik bile var...
    Girasunlu'nun bunlar dýþýnda da çok büyük emeði var.

Ata'mýz, sürekli olarak korumalarýný Giresun'lulardan seçerdi.

Nur içinde yatsýnlar.

Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Allah bu milleti bu yarý cahillerden korusun.

Osmanlý son dönemde, ki Lale dönemi diye anýlýr diyor.

Lâle Devri, Osmanlý Devleti'nde, 1718 yýlýnda Avusturya ile imzalanan Pasarofça Antlaþmasý ile baþlayýp, 1730 yýlýndaki Patrona Halil Ýsyaný ile sona eren gerileme devri içinde yaþanmýþ bir ara dönemdir.

Eðer burada tarihinle ilgili bir bilgi paylaþacaksan önce bir öðren sonra yaz.

Hele çok bilmiþ bir uzman havalarýnda yazýyorsan, hiç yazma.

G.Ahmet durumuna düþersin.
    1854 yýlýnda Kýrým Savaþý baþlangýcý'nda Ýngiltere'den 200.000 sterlin alýnmýþtýr. Bu Osmanlý Ýmparatorluðu'nun bilinen ilk borcudur.

~ 120 Yýl fark var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 268/572 ÝlkÝlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •