Sayfa 409/412 İlkİlk ... 309359399407408409410411 ... SonSon
Arama sonucu : 3293 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. Tahtayı yapan 160milyon dolarda tutarak ateşle oynuyor. Daha neyi beklersin???

Konu Maalt olunca endişe de eksik olmuyor gerçi…

2.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Tahtayı yapan 160milyon dolarda tutarak ateşle oynuyor. Daha neyi beklersin???

Konu Maalt olunca endişe de eksik olmuyor gerçi…
    otel acilisi temmuz ayina yetisirmi ?

3.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    otel acilisi temmuz ayina yetisirmi ?

Otelin içini göremediğimiz için çok kesin konuşamıyorum ama bu tarz işlerse sektörden biri olarak her zaman tüm planlamalar yapılıp, hazırlanıp iç mimari lego gibi koyulur ve hızlı ilerler.

Şu ruhsat çıksın Temmuz’a bile kalmayabilir. Otelin ilk müşterilerinden olmayı düşünüyorum. Bence hak ettik.

4.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Otelin içini göremediğimiz için çok kesin konuşamıyorum ama bu tarz işlerse sektörden biri olarak her zaman tüm planlamalar yapılıp, hazırlanıp iç mimari lego gibi koyulur ve hızlı ilerler.

Şu ruhsat çıksın Temmuz’a bile kalmayabilir. Otelin ilk müşterilerinden olmayı düşünüyorum. Bence hak ettik.
    hadi bakalim... insallah otelinacilisini bu sezona yetiştirirler insallah

5. Dava açıldı %100 düştü, dava bitti %10 zor çıktı.

Sabır testinde miyiz kardeşim biz?

6. Haber geleli 1 hafta oldu.
    Kararın yazılması ve davalılara gönderilmesi 10-15 sürer diye düşünüyorum.
    Mutratpaşa Belediyesine karar gidince onlarda inşaat izni verecekler.
    Bu işleri bilen var mı? Bunların toplam süresi ne kadar tutar?

7.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Dava açıldı %100 düştü, dava bitti %10 zor çıktı.

Sabır testinde miyiz kardeşim biz?
    endeksin cok pis satisana denk geldik..nasil olsa otel bu yaza acilir diye dusunuyorum..insaat bitmis oelin pimapenleri bile takilmiş...zaten bu insaat durdurduklarinda bi depo kiralanmis gerekli mobilya eşyalar alinip o depolarda muhafaza edildi... simdi depodan cikma zamani.. bunuda bundan bir onceki yaririm ilişkileri soylemisti inanc bey

8.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    endeksin cok pis satisana denk geldik..nasil olsa otel bu yaza acilir diye dusunuyorum..insaat bitmis oelin pimapenleri bile takilmiş...zaten bu insaat durdurduklarinda bi depo kiralanmis gerekli mobilya eşyalar alinip o depolarda muhafaza edildi... simdi depodan cikma zamani.. bunuda bundan bir onceki yaririm ilişkileri soylemisti inanc bey
    Bizim artık endeksle işimiz olmadan tavan tavan devam etmesi gerekirdi. Ben anlayamıyorum abi.

Sayfa 409/412 İlkİlk ... 309359399407408409410411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •