Bozkurt, buralardamısın 303 dikkat et
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Originally Posted by sindoma53 Bozkurt, buralardamısın 303 dikkat et Destek tuttu gibi
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Destek tuttu gibi destekten ziyade müşteri arıyorlar belki bilanço ile trade ederim hesabı yaptın ama içerde bir fon çıkışı var globalda iyi değil .
Originally Posted by sindoma53 destekten ziyade müşteri arıyorlar belki bilanço ile trade ederim hesabı yaptın ama içerde bir fon çıkışı var globalda iyi değil . Yok abi denüşüklük yapıp köprüden geçerken at değiştirdim. Napim petkoşcumda herkes 13 taleyi bekliy, belkim kuşta beklenti yoktur deye şeyttürdüm
Originally Posted by *Bozkurt Yok abi denüşüklük yapıp köprüden geçerken at değiştirdim. Napim petkoşcumda herkes 13 taleyi bekliy, belkim kuşta beklenti yoktur deye şeyttürdüm akçay, dernek kurmuş petkm sevenler derneği. çizgi çektiği yerden duruma göre alıcı olucak gibi, bende 3 lü tepe değince cvp gelmedi
Originally Posted by sindoma53 akçay, dernek kurmuş petkm sevenler derneği. çizgi çektiği yerden duruma göre alıcı olucak gibi, bende 3 lü tepe değince cvp gelmedi Akcay abi 13 diyince hemen elden çıkardım, o ne derse oluy, heralde 6.hissi çok guvvatlı Belkim kuşta aradığımı bulurum
Originally Posted by *Bozkurt Sen bizi hepten gömdün akcay abi Köprüden geçerken at değiştiricem bende Yeni aşkitommmu artık açıklıyorum Avatar ile 25 şubatta at değiştirdim. İlerleyen günlerde bakarız doğru kararmı vermişim yanlış karar mı deye Originally Posted by *Bozkurt O iş tamamdır salih abi Eşekten indik ata bindik At koşar baht kazanır Originally Posted by *Bozkurt Yok abi denüşüklük yapıp köprüden geçerken at değiştirdim. Napim petkoşcumda herkes 13 taleyi bekliy, belkim kuşta beklenti yoktur deye şeyttürdüm Originally Posted by sindoma53 Bozkurt, buralardamısın 303 dikkat et Originally Posted by *Bozkurt Destek tuttu gibi
Forum Rules
Yer İmleri