Şunu da söyleyeyim, froto bunlardan çok daha ağırını yaşadı geçmişte...Bekleyen kazanır..Sabırlı olan kazanır...Bu sektörel durumda bile karını yine iyi korudu..
Şunu da söyleyeyim, froto bunlardan çok daha ağırını yaşadı geçmişte...Bekleyen kazanır..Sabırlı olan kazanır...Bu sektörel durumda bile karını yine iyi korudu..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Şunu da anlarım...bu konjektürel durumu farketseydikde başka yatırım enstrümanlarında kalsaydık deseydiniz ok... Konjektür önemlidir.. Ama bu sadece koçlara haizmiş gibi yazmak doğru değil...
Bak cümleleri almak istediğin gibi alıyorsun manipüle ediyorsun.
Ben ağlamıyorum ne demişim son yıllar saçmaladı artık sebebini kuşak değişimine bağlıyorum.
Geçmişten bahsetmiyorum !
Kağıttayım diye polynanncılık oynamam ne ise o söylerim.
Elinde senet var ise olumsuz yorumları görünce irite olmayacaksın.
15 yıl dile kolay sat git demek ağzından düşen 2 kelime.
Sektörün durumunda ne var mış bilançoyu inceledin mi ?
Hayatında Fordun fk sını 6-8 arası kaç kere gördün.
30 milyar kar getirmiş şirket sen hala sektörün durumuna mı bağlıyorsun bu düşüşleri baskıları ! eğer zaten ona bağlıyorsan susuyorum gerek yok sana yazmaya.
Bu tahta manipüle edilemezdi eskiden. Artık anası bile belleniyor bunu anla artık.
Sektör yüzünden değil kur vs değil sebepleri çok başka...
Hiç manipule falan etmiyorum... Bende eski yatırımcıyım..Madem bu kadar eskisin önceki daha sert düşüşleri daha iyi bilmen lazım..Bunlar olur ve olacakta.. Kağıdın asıl yükselişi zaten 2020 den sonra..... yukarıdan alan adam ne desin? yönetimi kötülemek biraz kusra bakma ama yanlış oluyor....%18 lik halka açıklık adamların umurunda değildir... Onlar kendi allerindekini senden benden daha çok düşünüyordur... 30 milyar kar foroto için düşük bir kar..ve tamamen sektörel durumdan kaynaklanıyor..sektör düzelince o da düzelir..karamsarlığa yada bahaneler bulmaya gerek yok.
Hıhı sen haklısın.
şirket iyiye gidiyor o yüzden buradayız. Ama baştakiler samimi değil şirkete sözümüz yok ilk önce bunu ablasan idrak edeceksin zaten
Yer İmleri