Sayfa 2124/2208 İlkİlk ... 112416242024207421142122212321242125212621342174 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 16,985 - 16,992 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

PKK'ya kapan talimatı gitti...
    Bakalım ne yapacaklar?
    Tabanları zaten yoktu...
    Laf dinlemeyecek olanlar
    Şimdi de düztaban mı olacaklar.
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,936
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    PKK'ya kapan talimatı gitti...
    Bakalım ne yapacaklar?
    Tabanları zaten yoktu...
    Laf dinlemeyecek olanlar
    Şimdi de düztaban mı olacaklar.
    ????????????!!!!!!!

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ???!!
    Suriye maksûd..
    İrakta 1000 tane kaldıkları da meşkuk ..

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa...!

Nadir element kapmaya Ukrayna'ya mı gittin?
    Yediğin içitiğin senün olsun...

Gorduklerini anlat bize... bea..!
    Hep diyet hep diyet be ya... Ben de Dilan Polat gibi ''yaşamaktan bıktım''. Zerzavat, salata görmek istemiyem...
    Ramazan öncesi bozdum diyeti, acillik oldum. Dohtur diyor ki: ''Yoksunluk sendromu.'' İyiyim şinci...

pkk silah bırakacak ve feshedecek kendini de...başka bir sorun var. Bizim Kuzey Irak'ta, askeri üslerimiz ve 30 civarı karakollarımız var. Bamerni askeri üssünde bir mekanize tugay var. Biz pkk sayesinde buralara yerleştik. pkk fesholunca, Tsk'nın burada bulunma gerekçesi de ortadan kalkacak. Artık hiç bir uluslararası platformda, ''Tsk'nın burada ne işi var'' sorusunu izah edemezsiniz.

İkinci konu diploma meselesi...Ben bu meselede hem Tayyip Ağama saldırı, hem de Kıbrıs üzerinden bir tehdit algılıyorum. Bu diploma mevzuunu köpürtenler, Cumhur İttifakı içindeki işbirlikçiler. Mesela Fuat Uğur gibi.

Abd ve Avrupa ilişkileri gerildiğinde, Türkiye için bir biraz daha geniş pazarlık alanı oluşur. İngiltere'nin yanında olan kaybeder, mesela Fransa ve İsrail gibi. Almanya'da seçimler oldu ve Almanya aks değiştirdi. Almanya ve Rusya yakınlaşacaklar ve yeni muhafazakar Alman lider bize zeytin dalını uzattı. Almanya ve Rusya'nın yanında olmalıyız.

Abd, Rusya, İngiltere, Fransa, İsrail ve Ukrayna arasında olanlar, benzer şekilde 1956 yılında yaşanmıştı. O dönemde Ukrayna yoktu, Macaristan ve Çekoslavakya vardı. İngiltere-Fransa ve İsrail Süveyş'e saldırmışlardı. Eş zamanlı Macaristan ve Çekoslavakya'da ayaklanmalar çıkmış, Kızılordu, Macaristan'a girmişti. Mısır'da, Sovyetler'in 15 bin askeri personeli vardı fakat bunlar teknisyen statüsündeydiler.

İngiltere ve Fransa, Sovyetler'i gözlerine kestirmişler ve gerekli planlamaları yapmışlar, askeri hazırlıklarını tamamlamışlardı. Fakat hiç hesaplayamadıkları ve tarihin de yazmadığı bir olay oldu. Abd, donanmasını gönderdi, İngiltere'yi kuşattı ve şayet Süveyş'ten derhal çekilmezlerse, Londra'ya karşı nükleer silah kullanmakla tehdit etti. İngiltere'de adeta deprem oldu, İngilizler korkudan titrediler hatta korkudan ishal oldular. Süveyş'ten süt dökmüş kedi gibi çekildiler, Macaristan ve Çekoslavakya ayaklanmaları ise sönümleniverdi.

Entegral tarih gerçekleri yazar, entegral tarihi ayvagöbekli yazar.
    @erefefik

İşte bu bizim aywaaa...!
    Çıtakkk neredesin?

Gel bu tarafa.....!

Kuzey Irakta istersen kalırsın, Irak hükümeti m
    müsaadesiyle...

Fakat o birlik batıya doğru hareket edebilir.
    Mola vere vere, görev yapa yapa 3-5 yıl içinde GOLAN'a kadar ilerler be yaaa...!

Ne demişti Davutoğlu? "Golan Türkmenleri de ilgi alanımızdadır." beaa...!
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Hep diyet hep diyet be ya... Ben de Dilan Polat gibi ''yaşamaktan bıktım''. Zerzavat, salata görmek istemiyem...
    Ramazan öncesi bozdum diyeti, acillik oldum. Dohtur diyor ki: ''Yoksunluk sendromu.'' İyiyim şinci...

pkk silah bırakacak ve feshedecek kendini de...başka bir sorun var. Bizim Kuzey Irak'ta, askeri üslerimiz ve 30 civarı karakollarımız var. Bamerni askeri üssünde bir mekanize tugay var. Biz pkk sayesinde buralara yerleştik. pkk fesholunca, Tsk'nın burada bulunma gerekçesi de ortadan kalkacak. Artık hiç bir uluslararası platformda, ''Tsk'nın burada ne işi var'' sorusunu izah edemezsiniz.

İkinci konu diploma meselesi...Ben bu meselede hem Tayyip Ağama saldırı, hem de Kıbrıs üzerinden bir tehdit algılıyorum. Bu diploma mevzuunu köpürtenler, Cumhur İttifakı içindeki işbirlikçiler. Mesela Fuat Uğur gibi.

Abd ve Avrupa ilişkileri gerildiğinde, Türkiye için bir biraz daha geniş pazarlık alanı oluşur. İngiltere'nin yanında olan kaybeder, mesela Fransa ve İsrail gibi. Almanya'da seçimler oldu ve Almanya aks değiştirdi. Almanya ve Rusya yakınlaşacaklar ve yeni muhafazakar Alman lider bize zeytin dalını uzattı. Almanya ve Rusya'nın yanında olmalıyız.

Abd, Rusya, İngiltere, Fransa, İsrail ve Ukrayna arasında olanlar, benzer şekilde 1956 yılında yaşanmıştı. O dönemde Ukrayna yoktu, Macaristan ve Çekoslavakya vardı. İngiltere-Fransa ve İsrail Süveyş'e saldırmışlardı. Eş zamanlı Macaristan ve Çekoslavakya'da ayaklanmalar çıkmış, Kızılordu, Macaristan'a girmişti. Mısır'da, Sovyetler'in 15 bin askeri personeli vardı fakat bunlar teknisyen statüsündeydiler.

İngiltere ve Fransa, Sovyetler'i gözlerine kestirmişler ve gerekli planlamaları yapmışlar, askeri hazırlıklarını tamamlamışlardı. Fakat hiç hesaplayamadıkları ve tarihin de yazmadığı bir olay oldu. Abd, donanmasını gönderdi, İngiltere'yi kuşattı ve şayet Süveyş'ten derhal çekilmezlerse, Londra'ya karşı nükleer silah kullanmakla tehdit etti. İngiltere'de adeta deprem oldu, İngilizler korkudan titrediler hatta korkudan ishal oldular. Süveyş'ten süt dökmüş kedi gibi çekildiler, Macaristan ve Çekoslavakya ayaklanmaları ise sönümleniverdi.

Entegral tarih gerçekleri yazar, entegral tarihi ayvagöbekli yazar.
    maşallah bunu hiç duymamıştım kutlarım derin bilğiler için...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. https://x.com/mehmettuluce51/status/1896573363562143943

Mehmet Tülüce
    @mehmettuluce51
    Bu görüntüler Polonya’dan

Dede torun bir arada

bahçelerinden topladıkları fazla sebzeleri ev önünde satıyorlar

Bizdeki emekliler apartman denilen tabutluklarda ve kahvehanelerde ömürlerini tamamlamaya çalışıyor

Türkiye’de yaklaşık 30 milyon hane var

her hane , yarım dekarlık bahçeli evlerde otursa ve sebze meyve üretse ihtiyacını karşılar

Yaşlılar için güzel bir uğraş olur

Çocuklar doğaya yabancılaşmaz

30 milyon hane Konya gibi bir alanın yarısına çok rahat sığabilir

30 haneye yarım dekarlık bir alan verilse 1.5 milyon hektar alanı kaplar

Konya ili 3.8 milyon hektarlık bir alana sahip
    Mehmet Tülüce
    @mehmettuluce51
    Bu sabah şehre inmiştim

dönüşte köy dolmuşuna bindim

Dolmuş 2 farklı manavın önünde durdu

Bizim köylüler ıspanak, marul, maydanoz pırasa, lahana ne varsa torbalarına doldurdular

Dolmuştaki ana muhabbet “ sebzeler çok pahalı bu manavlar çok fırsatcı “

Dayanamadım attım fırçayı hepsine

Toprağınız var suyunuz var ne ekseniz oluyor

Manava fırsatçı demeye utanmıyor musunuz “
    Mehmet Tülüce
    @mehmettuluce51
    Günümüz köylüleri köylü desen köylü değil, şehirli desen şehirli değil

Şehirlerdeki üretkenlik, dayanışma ve yardımlaşma kültürü köylerden daha zengin

Eskiden böyle değildi

Mahsul çıkınca fakir fukaraya dağıtırlardı

İmece vardı dayanışma vardı

Sadece bölgede yetişmeyen meyve alırlardı

Kendine yeterli bir ekonomik yaşamları vardı

Köylülerden sıtkım sıyrıldı iyice

İyi ki köy dışında bir yaşam kurmuşum diyorum
    Yusuf Uzun
    @yssfuzun
    ·
    3s
    Tabi bu durum başlayalı benim bildiğim 25 sene oldu bir on sene daha eskidir desek 35 yıldır bu böyle abi köye giderken yoğurt yumurta alırlardı kasabadaki marketten
    Melike Blümert
    @BlumertMelike
    ·
    1 sa
    Muğla tarafında izin yapmıştık evin beyi bahçeyi bile sulamaktan acizdi. Kahvelere bakın ağzına kadar dolu..
    MountainSandras
    @MountainSandras
    ·
    4s
    Yaşadığım yerde, portakallar yerlerde adamlar bahçedeki ağaçtan portakalı sıkmıyorda, fanta vs alıyor, bende dalga geçiyorum hepsiyle.
    Beyinler sünger olmuş maalesef
    İ.yurtsever
    @aspects999
    ·
    4s
    Uyanık olan göçtü
    Köy kökenliyiz ama Köyler yozlaştı
    Av.Yavuz Pirim
    @av_yavuzpirim
    ·
    4s
    Yumurtayı yoğurdu marketten alıyorlar..İyice beter olacaklar..
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abd tükenmiş, bitmiş bir ülke. Borcu 36 trilyon doları geçmiş, 14 trilyon doları geçtiğinde artık ödenmesinin mümkün olmadığını defalarca yazmıştık. Türkiye, borç konusunda Abd ile ya da diğer Batı Avrupa ülkeleriyle veya Japonya ile mukayese edilemez. Onlara bakıldığında bizim borcumuz yok sayılır.
    Aslında devletler için en önemli kaynak borçtur. Türkiye, coğrafi olarak, dünyanın en değerli arazisine sahip ükesidir. Jeopolitik olarak da ittifak halinde olduğu ülkelere pek çok avantajlar sağlar.
    Bu sebeplerle, Türkiye, mevcut borçlarına ek olarak 2, hatta 3 kat daha borçlanabilir.
    Türkiye'de her alanda sıkı kontrol şarttır, serbestlik Türkiye'ye yaramaz.
    Elektrik üretimi ve dağıtımı derhal, rafineriler ve bankacılık da hızla kamulaştırılmalıdır.
    Türkiye'de 2014 sonrası, siyaseten işler iyi gitmedi. Pandemi sonrası ise bir yönetim zaafiyeti ortaya çıktı.
    Mesela Şimşek'in programı çalışmadı. Çünkü, kamu kesinlikle tasarruf etmiyor, bakanlıklar dinlemiyorlar bile.
    Çözüm, siyasetin içinde bulunacak. Şuan ciddi çabalar var.
    Cuma günü borsalarda sarsıntılar vardı. Aynen 2001 ve 2008 krizlerinde olduğu gibi hareketler oldu. Mesela altın da dahil, herşeyin fiyatı aynı anda düştü. Bana bir çöküşün eşiğindeyiz gibi geliyor.
    Bitcoin hızla 500 bin dolar olabilir. Alır mıyım, hayır. Ne olursa olsun, böyle bir şeye para vermeyeceğim.

Yukarıdaki linki koyduğunuz için teşekkür ederim.
    İsmail Faruk Aksu'nun görüşlerini okumuş olduk. Asgari ücret tespit komisyonunda da bulunmuş.
    Watcher.Guru
    @WatcherGuru
    ·
    5s
    JUST IN: $120,000,000 liquidated from the cryptocurrency market in the past 60 minutes.
    Dikkatli olunuz... Osilasyona girmiş gibi.

@erefefik

Sayfa 2124/2208 İlkİlk ... 112416242024207421142122212321242125212621342174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •