Sayfa 743/753 İlkİlk ... 243643693733741742743744745 ... SonSon
Arama sonucu : 6019 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

84000/65000kisi = %30 personel sayisi artisi

2560/1690milyon$ = %51 personel gideri artisi.
    DOLAR BAZINDA

2.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    84000/65000kisi = %30 personel sayisi artisi

2560/1690milyon$ = %51 personel gideri artisi.
    DOLAR BAZINDA
    akp nin arpalığı oldu işte ,bu saptamanız bilançoyu yıkan kalem..havaalanına gidiyorsunuz thy standı önünde 10 larca çocuk hoşgeldiniz cart curt boş sorular soruyorlar..pegasusun önünde de işlem yapacak kişi yok..

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    akp nin arpalığı oldu işte ,bu saptamanız bilançoyu yıkan kalem..havaalanına gidiyorsunuz thy standı önünde 10 larca çocuk hoşgeldiniz cart curt boş sorular soruyorlar..pegasusun önünde de işlem yapacak kişi yok..
    pegasus musterisi o muameleyi fazlasiyla hak ediyor

ayakta gideceksiniz ve bilet de 10euro ucuz olacak deseler, iddiaya giriyorum hepsi ayakta gider.

thy acisindan bakarsak da. bu parayi asıl yiyen, stand önünü geçtim, havaalanina bile ugramayan kesimdir.

havayolu sektoru icinde degilim ama

muhakkak birilerini atamislardir, bölge müdürü ülke müdürü şehir şefi diye... aylik 10bin dolar da maas veriyorlardir.

4. İnfo ne demiş,bi bakalım

THYAO için 490 TL hedef fiyatımızı koruyoruz ve endeks üstü getiri
    tavsiyemizi sürdürüyoruz.
    Türk Hava Yolları 2024 yılını yıllık bazda %48 artışla 745,4 milyar TL ciro, %18
    artışla 136,2 milyar TL FAVÖK, geçen sene elde edilen tek seferlik
    ertelenmiş vergi geliri etkisi nedeniyle %30 azalışla 113,4 milyar TL net kar
    ile tamamladı.

İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
    Hamdım Piştim Yandım

Bofa,bankalara 3 kuruş kar geldi diye tavana kilitledin,,,thy nın 113 milyar karının hakkını vermiyorsun,,bu sene 150 milyar kar yazsa ne yapacaksın bakalım.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. İntegral ne demiş, bi bakalım

Türk Hava Yolları için 12 aylık hedef fiyatımızı 454 TL’den 461 TL’ye revize ediyor, “AL†yönündeki tavsiyemizi sürdürüyoruz. THY, genel olarak beklentilerimize paralel finansal sonuçlar açıklamıştır. Net karda yaşanan yıllık %74’lük düşüş, operasyonel performanstan ziyade geçtiğimiz yıl yüksek ertelenmiş vergi gelirin bu çeyrekte vergi giderine dönmesi etkili olmuştur. Hacim artışı ve kargo faaliyetlerinde güçlü görünümün devam ettiğini söyleyebiliriz.

THY’nin 2025 yılında 24.595 milyon dolar net satış geliri, 4.107 milyon dolar FAVÖK, 4.867 milyon dolar FAVKÖK (EBITDAR) ve 3.183 milyon dolar net kar açıklamasını bekliyoruz. Modelimizde gerçekleştirdiğimiz revizyonlar sonrası Türk Hava Yolları için 12 aylık hedef fiyatımızı 454 TL’den 461 TL’ye revize ediyor, “AL†yönündeki tavsiyemizi sürdürüyoruz. Şirket 2025T göre 3,0x F/K ve 3,2x FD/FAVKÖK çarpanlarıyla işlem görmektedir.

İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
    Hamdım Piştim Yandım

THY/Ekşi: THY, uluslararası yolcu kapasitesinde ve kargo pazar payında dünyada 3. oldu.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    Yukarıdaki yazıyı okuyunca satayım dedim....

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    THY/Ekşi: THY, uluslararası yolcu kapasitesinde ve kargo pazar payında dünyada 3. oldu.

Olimpik forumun yazısını okuyunca biraz daha tutayım dedim....

Not: 2021 eylul-ekim aylarında thy topiğinde yazılarıma rastlanabilir. O zamandan beri thy taşımaktayım ....
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 743/753 İlkİlk ... 243643693733741742743744745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •