Sayfa 219/247 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon
Arama sonucu : 1971 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. [IMG][/IMG]
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    9 aylık bilancoda satışlar

% 17 artış göstermişti

Net dönem karı ise % 47

artış göstermişti Yıllık bilançoda

bu rakamlar artış gösterir mi acaba
    Öğleden sonra bekliyorum bilançoyu, hep birlikte görür ve değerlendiririz
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3. Kapasite artışı sağlayacak

fabrikayı bir an önce faaliyete

sokmaları şart
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    Eğitim ve konut artışı

Çok yuksek
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Eğitim ve konut artışı

Çok yuksek
    Maalesef öyle, hem konut fiyatları hem de konut kiraları aşırı suni şekilde devam ediyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Demirci_hacı Yazıyı Oku
    Kıymetli küçük yatırımcılar, hissede son yorumumdan sonra önemli bir değişiklik yok...halen sınırlı pozitif yatay devam ediyor...
    -117,5 üstü kapanış olmadan kesinlikle alınmaz
    -KV düşen trend direncini 110 üstü kapatarak kırmış oldu ancak esaslı hareket için 117,5 üstü kapanış şart.
    -Günlük MACD hala negatif bölgede, hisseye talep yok
    -Patron bilanço açıklama tarihini bile Kapa bildirmiyor, ky zerre umurunda değil
    -Uçar/kaçar/alın bekleyin söylemlerine sakın itibar etmeyin...size malı taşıtmak istiyorlar
    -Bankalar ve kıymetli sanayi şirketleri çok iyi toparladı ama Astor nal topluyor hala....

Kalın sağlıcakla...

Yatırımcısına saygı duyan şirketler önceden bilanço açıklama tarihini yani gününü beyan ederler, TARİH ARALIĞI zaten yasal bir yükümlülüktür, bu birşey ifade etmez...anlayana...

Teknik yorumlarım şahsi öngörü ve fikirlerimdir...alıntı yaparsam yorum sahibine saygım gereği yorum sahibinin izni dahilinde belirterek yazarım.

Kadim bir Anadolu özdeyişi de bırakayım.... "Kişi kendinden bilir işi"

Sağlıcakla kalın...

7. Nickname'mim altındaki yeşil düğme sayılarına takılmayın...yanıltır

8. Valla ben alalı epey oldu ve bekliyorum kardeş. Yeni alacak olanlar senin yatırım tavsiyen doğrultusunda hareket edebilir, herkes özgür. Hisse hakkında sadece teknik analiz yöntemiyle hüküm vermek ne kadar doğrudur ? değerlendirme burayı takip edenlere ait.
    Hep yorumunda uçacak kacak diyenler diye bir tabir kullanıyorsun, amacın ne bilmiyorum ama yazan 3-4 kişiden kimse öyle bir tabir kullanmıyor, senden başka şu fiyat kırılırsa, buraya düşerse gibi bir cümle duymadım

Sayfa 219/247 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •