Sayfa 429/641 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon
Arama sonucu : 5125 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    "Bir kış sabretmişsin de tam çiçek açacakken dolu vurmuş gibi oluyor bazen hayat."

Sanki çok ömrümüz varmış gibi bir de beklemeyi öğretiyor bize hayat..
    Başkan, bu bilançodan sonra Pazartesi dolumu vurmuş olacak ? YTD

2. Şirkette çalışan sayısı

2023- 571
    2024- 588

Yeni fabrika açıldı eskisi devam edecek mi sorusuna bu sayılar hayır diyor. Aynı personel sayısı ile iki fabrika yürütülmez.

3.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Şirkette çalışan sayısı

2023- 571
    2024- 588

Yeni fabrika açıldı eskisi devam edecek mi sorusuna bu sayılar hayır diyor. Aynı personel sayısı ile iki fabrika yürütülmez.
    İşçi kapasitesi çokta artmamış ancak, Ağam belki yapay zekalı robotlar çalıştırıyorlardır.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Şirketin uzun vade ödediği kredide 2025 yılında ödeme görünmüyor.
    Sanırım 2024 yılı içerisinde 2 taksit birden ödenmiş. Ben mi yanlış yorumluyorum.

5. tek kelimeyle iğrenç bir hisse senedi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,481
    Temassiz sövdüm bu nedir yav endeks bak Bfrene bak Egeene bak!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Temassiz sövdüm bu nedir yav endeks bak Bfrene bak Egeene bak!
    Başkan hiç inandırıcı değilsin.. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,445
    Yatırımları bitti ciro patlaması yaşayacağımız zamanlara geldik. Borçlarımızın sürekli azaldığını göreceğiz. Önümüzdeki 3 bilanço dönemi satışların sürekli arttığı kar artışlarının yaşandığı bunun da karlılık oranlarını arttırdığı dönemler olacak. Doğal olarak FK ve Pd/dd rakamları düşecek Favök ve Hisse başı karlılık artacak 9 aylık bilançoların açıklandı dönemde bunu göreceğiz. Bu karlılık oranları ile yıl sonuna yaklaştığımızda belki patron Eski karları Ödenmiş sermayeye koymak isteyebilir. Özetle bu dönem zarar eden şirketleri gördükten sonra kar eden bir şirket olması oldukça değerli.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 429/641 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •