Sayfa 572/659 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    Sektöre gelince.... Foroto yu en çok etkiliyen AB deki otomobil pazarı yani AB ekonomisi...Bu düzelmeden frotodan ciddi bir sıçrama beklemek zor... 2025 2024 e göre bence daha iyi olacak.... Ama radikal bir satış adeti yükselmesini beklemiyorum..ECB faizleri tam anlamı ile düşürdüğünde satışlarıda artacaktır.. Diğer bir faktör ingiltere piyasası.....Burada da yakın bir zmanda düzelme beklemiyorum.... ama 2025 2. yarıdan itibaren düzelmeyi de bekliyorum... Bütün bunlara rağmen 2025 daha iyi bir kar ile kapatacağımızı tahmin ediyorum... Çünkü dövizin biraz yükseleceği kanaatindeyim...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Atacaksın 20 tane bilindik temettü hissesine 1 er milyon tl bitti gitti. . Birisi bir sene yamuk yaparsa öbürü telafi eder. Eregl froto kelek mi yaptı, ismen doas da beklenenin üstünde temettü açıkladı işte. Öbür sene de tersi olursa senin için değişen bir şey yok. Sonra git nerede nasıl yersen ye parayı

Para artarsa düşenlere takviye yap, çok gidenleri buda vs vs

Mevcuttaki bist portföyü hedefim aşağı yukarı böyledir.

Ytd

3. Bütün mallar kelek çıkarsa manav iflas veriyordur ona yapacak bir şey yok

4. Geçmişte de kötü zamanları oldu.(tahtanın)
    Bıktırmadan para yedirmezler.
    Ben şirkette bozulma görmüyorum.

Ytd

5. Hoop patrik manavdan karpuz mu seçiyoruz yatırım yapıyoruz burada dese ya birisi de
    Son düzenleme : Patrick Bateman; 05-03-2025 saat: 13:02.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hoop patrik manavdan karpuz mu seçiyoruz yatırım yapıyoruz burada dese ya birisi de
    Ondan çok daha önemli bi sorunumuz var Houston.

We have a problem. Problem is we have not 20 million Törkiş Liras.

7.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    bugün geri aldım yarısını. ilk iki ay ihracat geçen yıldan 300 milyon dolar daha iyi ( izmit ili)
    iyi yapmışsınız, o kadar cefa cektiniz/cektik, artık sefasını da gorelim, hep beraber

hurmetle

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ondan çok daha önemli bi sorunumuz var Houston.

We have a problem. Problem is we have not 20 million Törkiş Liras.
    20 milyon hedef büyüklük Osman amca. Bende de yok öyle bir para. Önemli olan portföyü o mantık etrafında şekillendirerek büyütmek. Disiplini elden bırakmadıktan sonra 20 milyonu da görür illa bir gün.

Sayfa 572/659 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •