Sayfa 186/1003 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Viop LXIII

1. vadeliyi alıyon da spot gelmiyor ki peşinden pala, 11770 şort 8 jeton

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    vadeliyi alıyon da spot gelmiyor ki peşinden pala, 11770 şort 8 jeton
    Evet spotta 316 direnç sabah bir ihlal edip altında kaldı..orayı geçerse durum değişir..fakat xu100 de 200 puan daha yukarı marj var dikkat et..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İpnelik diz boyu piyasada bunu kabul edin ona göre oyunda pozisyon alın.
    ınsıder piyasası trend piyasası değil.Oyun belli fonlama ile tahtalar arası içerden alınan bilgiye göre tahtalarda dönüyorlar bu korelasyonu yakalayan para kazanır şuanki düzende.
    kolay gelsin.

oyun bu badem bofası tek değil , yapı ve diğer bölümüde aynı ekip hsbc bıyıklı oda ekip adına oyun oynuyor son 3 günlük alımlarına bakarsanız hsbc görürsünüz.Bugun bofa banka satıyor diğer tahtalarda alım yapıyor satışlara bakın bu kadar satış var düşmüyor bankalar
    mart ayında yukarı sürmeleri gerektiğini geçen hafta yazdım teknik anlamda çünkü aylık ortalamalar aşağı kesicek diye şimdi parası ve düzenek yeterse bunu yapmaya çalışıyorlar .
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

11.761 ............................24 adet..................LONG.......hadi spek........

Bu gerzek speklerin 5-10 dakikada paralarını alıyorum..... sonra seyret.......

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

oyun bu badem bofası tek değil , yapı ve diğer bölümüde aynı ekip hsbc bıyıklı oda ekip adına oyun oynuyor son 3 günlük alımlarına bakarsanız hsbc görürsünüz.Bugun bofa banka satıyor diğer tahtalarda alım yapıyor satışlara bakın bu kadar satış var düşmüyor bankalar
    mart ayında yukarı sürmeleri gerektiğini geçen hafta yazdım teknik anlamda çünkü aylık ortalamalar aşağı kesicek diye şimdi parası ve düzenek yeterse bunu yapmaya çalışıyorlar .
    kolay gelsin
    sindoma artık mala girme vaktı gelmedi mi bro bence bu hafta cuma itibariyle ralli baslar gibi bir de bitcoin e bak orda ilk kallavi yesil mumla beraber yukselis olmaz mı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. İş güçten uğrayamıyorum. Ne alalım diye sorsam Özelden yorum gelir mi
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    sindoma artık mala girme vaktı gelmedi mi bro bence bu hafta cuma itibariyle ralli baslar gibi bir de bitcoin e bak orda ilk kallavi yesil mumla beraber yukselis olmaz mı
    Sıradan bir insan

Şort açanları biçtiler..Karaduman yaktın milleti..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 186/1003 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •