Sayfa 573/659 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623 ... SonSon
Arama sonucu : 5267 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Alanzo yanlış analama severim seni..buradaki iyi adamalran biri olduğunu düşünüyorum. Ama kafan çok karışık.... Bu tür zamanlar da da normal... Sektörü çok kötü şu an.. Düzeldiği zaman hepsini unutursun... Zaman problemin yoksa fazlası ile kazanırsın..Ama önce sektör düzelmeli..Ben duygusal yaklaşmam...tofaş 300 lere yakınken uyarmıştım..ordaki bozulmayı net yazmıştım..bunda görsem aynı bozulmayı yazarım..
    Geçen senenin başına dönsek buradaki hiç kimse froto yatırımı yapmazdı, sen dahil
    Son düzenleme : alanzo; 05-03-2025 saat: 16:07.

2. 34345 üretim 30500 ihracat şubat ayı Türkiye ford
    üretim ilk iki ay toplamı geçen sene ile aynı, 70 bin civarı
    beğenmedim, vw de girmiş olmasına rağmen artmamış. ama araç satış fiyatları muhtemelen daha yukarıda

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bütün mallar kelek çıkarsa manav iflas veriyordur ona yapacak bir şey yok
    aynen beyaa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    İnşallah dün ve öncesinde burdaki saçma sapan yorumları okuyupta satan olmamıştır.. Valla üzülürüm.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    İnşallah dün ve öncesinde burdaki saçma sapan yorumları okuyupta satan olmamıştır.. Valla üzülürüm.
    hocam burada yazdı diye satılır mı ? aklı kiraya veriyorsa zaten geçmiş olsun,
    burada farklı farklı "akıl" lar var, 2 akıl bir akıldan üstün, alabiliyorsa insan buradan bir bakış açısı alacak,
    tüyo almaya geliyorsa ha bura , ha twitter ha instagram geçmiş olsun,
    gitsin haydar acun' fonuna yatırsın, işi öğrenene kadar,

hürmetle,

6. Bir çiçekle bahar gelecek mi bakalım. YTD.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by skardes Yazıyı Oku
    hocam burada yazdı diye satılır mı ? aklı kiraya veriyorsa zaten geçmiş olsun,
    burada farklı farklı "akıl" lar var, 2 akıl bir akıldan üstün, alabiliyorsa insan buradan bir bakış açısı alacak,
    tüyo almaya geliyorsa ha bura , ha twitter ha instagram geçmiş olsun,
    gitsin haydar acun' fonuna yatırsın, işi öğrenene kadar,

hürmetle,
    kardeşim olay öyle değil....ister istemnez psikolojisi etkilenir insnaların..özellikle maliyeti bu fiyatlara yakın olanlar
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    aynen beyaa
    13 ay once en son yaziyi yazmisim bu basliga, Rici ric ve avaneleri karsit her fikre agresif bir sekilde tepki gosteriyorlardi, bu sebeple fikirlerimi kendime saklayip (bence) temelindeki bozulma(burada sizin ve sn flameng'in objektif paylasimlerin da etkisi var) ve sn.gursellb'nin teknik analizinin de etkisi ile haziran gibi tum frotolarimi bence iyi yerden sattim. Temmuz ayinda nda da diger hisseleri... O gunden beri ppfdeyim. Bes'teki hisse senedi agirligimi da azaltip ppf aldim ve yilin basinda da cekici alip lojistik isine de kiyisindan kosesinden girdik ama Ford almadik, ticarinin Tofasi olan Mercedes aldik

Bugunn sembolik bir miktarla Aefes alarak biste geri dondumm. Umarim m siz gibi iyiye iyi kotuyeye kotu diyebilen, sirketlere objektif yaklasabilen yatirimcilar emeklerinin karsiligini alirlar
    Saygilar

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 573/659 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •