34345 üretim 30500 ihracat şubat ayı Türkiye ford
üretim ilk iki ay toplamı geçen sene ile aynı, 70 bin civarı
beğenmedim, vw de girmiş olmasına rağmen artmamış. ama araç satış fiyatları muhtemelen daha yukarıda
İnşallah dün ve öncesinde burdaki saçma sapan yorumları okuyupta satan olmamıştır.. Valla üzülürüm.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
hocam burada yazdı diye satılır mı ? aklı kiraya veriyorsa zaten geçmiş olsun,
burada farklı farklı "akıl" lar var, 2 akıl bir akıldan üstün, alabiliyorsa insan buradan bir bakış açısı alacak,
tüyo almaya geliyorsa ha bura , ha twitter ha instagram geçmiş olsun,
gitsin haydar acun' fonuna yatırsın, işi öğrenene kadar,
hürmetle,
13 ay once en son yaziyi yazmisim bu basliga, Rici ric ve avaneleri karsit her fikre agresif bir sekilde tepki gosteriyorlardi, bu sebeple fikirlerimi kendime saklayip (bence) temelindeki bozulma(burada sizin ve sn flameng'in objektif paylasimlerin da etkisi var) ve sn.gursellb'nin teknik analizinin de etkisi ile haziran gibi tum frotolarimi bence iyi yerden sattim. Temmuz ayinda nda da diger hisseleri... O gunden beri ppfdeyim. Bes'teki hisse senedi agirligimi da azaltip ppf aldim ve yilin basinda da cekici alip lojistik isine de kiyisindan kosesinden girdik ama Ford almadik, ticarinin Tofasi olan Mercedes aldik![]()
Bugunn sembolik bir miktarla Aefes alarak biste geri dondumm. Umarim m siz gibi iyiye iyi kotuyeye kotu diyebilen, sirketlere objektif yaklasabilen yatirimcilar emeklerinin karsiligini alirlar
Saygilar
CPH2205 cihazÃÃñmdan Tapatalk kullanÃÃñlarak gÃÃönderildi
Yer İmleri