Sayfa 293/305 İlkİlk ... 193243283291292293294295303 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Ben dün bütün hisselerimi verip miatk aldım. Bu şrefsiz hisseye ikinci kez girmekle hata yaptım. Yaklaşık 2 yıldır beklediğim bu hisse artık sinirlerimi bozdu.Yaptığı kar ile düşük fk sı olan miatk buna 5 basar.bekleyenlere Allah sabır versin.bu hisse 10 liraya inse 1 lot almam

2.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    Ben dün bütün hisselerimi verip miatk aldım. Bu şrefsiz hisseye ikinci kez girmekle hata yaptım. Yaklaşık 2 yıldır beklediğim bu hisse artık sinirlerimi bozdu.Yaptığı kar ile düşük fk sı olan miatk buna 5 basar.bekleyenlere Allah sabır versin.bu hisse 10 liraya inse 1 lot almam
    miatk'teki ilk çeyrek geliri ve favökü tek seferlik değil mi? Ayrıca son çeyrek gelen net kar da suni bir net kar.

3.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    miatk'teki ilk çeyrek geliri ve favökü tek seferlik değil mi? Ayrıca son çeyrek gelen net kar da suni bir net kar.
    Maalesef demekki piyasa ona bakmıyor işin "ARD"ına bakıyor.

4. salı günü garantiden fütursuzca 500k mal satan emeklilik fonuymuş. takasa girmiş. Abv

5.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    salı günü garantiden fütursuzca 500k mal satan emeklilik fonuymuş. takasa girmiş. Abv
    emeklilik fonu sabah erken kalkıp kademelere 70k yazıp satılmayınca devre kestirerek satmasa şu an belki 36 37 idik. Bilançoyu da 40'ta karşılayacaktık. Nasıl bir nasipsizlik.

6.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    Dogru fakat her sene sapkadan bir tavsan cikariyor. Gecen sene amerikalilara hisse satisi, bu sene borsadan vole. Gercekten takdir etmek lazım.
    Neyse ciksin cikabildigi kadar, elbet bize de bir faydasi olur.

7. bilançonun açıklanmasına birkaç gün kala 2024 beklentileri güncellendi. düşüşün nedeni insider dış belli oldu. favök 1.1 milyar olarak güncellendi. üstelik satış tahminleri değişmeden. EM harici tahmin. böyle birşey nasıl mümkün olabilir anlamıyorum. bilanço açıklanma vaktine kadar yalnızca bir iş günü var ve 2024 hedeflerini veriyorlar. bilanço açıklandığında deli gibi satış olmaması için bir iş günü kala revize ediyorlar. bir önceki sunumdan bu yana öngörmediğiniz ne oldu da favök bu kadar düştü. gerçekten rezillik. bir saf bizmişiz. ayinesi iştir kişinin, lafına bakılmaz.. ayinesi bu kadar ortadayken bunların lafına bu kadar itimat etmemiz. geçenlerde biri yatırımcı biriminin 2024 beklentilerini koruduğunu söylemişti. önemli ortaklardan hedef portföyden yaşar yıldırım da benzer şeylerin kendilerine iletildiğini söylemişti. rezillik başka birşey değil

Sayfa 293/305 İlkİlk ... 193243283291292293294295303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •