Sayfa 687/784 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737 ... SonSon
Arama sonucu : 6267 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Herkese günaydınlar sayın yatırım uzmanı burası fener forumu insanlar buraya yatırım yaptığı için doğal olarak olumlu bakmak istiyorlar sizden ricam negatif enerji ve yorumlanızı kendinize saklamanız veya Gs hakkındaki olumlu görüşlerinizi oranın forumundan beyan etmeniz

2. ne kadar güzel, ne kadar naif, ne kadar nazik bir üslupla yazmışsınız dostum. sadece bazı küçük nüanslara dikkat çekmek isterim. fener forumunda cimbom yorumu yapılabilir. hangi hisseye yatırım yaparsanız yapın olumsuz görüşlere ve tecrübelerede açık olmak insana bir şey kapbettirmez aksine kazandırır. ben burayı sadece yatırım ve para piyasaları ile ilgili olarak görmüyorum. aynı zamanda insanların olumlu, olumsuz düşüncelerini paylaştığı, zaman zaman birbirine atar yaptığı, trip attığı, takıldığı, kızdırdığı, v.s bir mecra olarak görüyorum. sevgi ve salamlar.

3. Övgü dolu düşünceleriniz için çok teşekkürler.Yazdığınız yoruma saygı duyuyorum bu açıdan bakarsın haklı olduğunuzu düşünüyorum sevgiler selamlar

4. hani bazı sözde uzmanlar var ya, maç sonuçlarının hisseye hiç bir etkisi yok diye burada ahkam kesiyorlardı. rengers dün gece fenere saplayınca hisse tabana göz dikti. bu haftayıda bay geçecek. haftaya rengers bir daha tokadı basacak bu kesin. rakibi cimbom bu hafta alanyayı eleğe çevirecek puan farkı +7 , ardından antalya ile kendi evinde kedinin fare ile oynadığı gibi oynayacak fark +10 , sonra fenere samsunda istanbulda tokadı basınca ben görürüm o zaman sportif başarının hisseye etkisi yok diyen ağaları.. yatırım tavsiyesi değildir.

Klasik Fenerbahçe işkencesi daha...

Aslında klübün gerçek isimi finansal olarak BİTİK KLUB...

olmalı

Her yönüyle bitik...

Dünya Jose Mourinho'yu konuşuyor! "Yenilgi sonrası uyudu"

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna son 16 turunda devam eden tek temsilcimiz Fenerbahçe, Rangers eşleşmesinin ilk maçında Kadıköy'de 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın toplantısına katılan Jose Mourinho'nun hareketi gündem oldu ve dış basında manşetlere taşındı.

Baskan Ali ve çevresi...

Takımı bitirdiniz...bu enkazı kim kaldıracak ?

güneş balçıkla sıvanmıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,283
    Uyuyan bir hoca,acaba FB yönetimi bunu çokmu aradı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,283
    Baskan Ali ve çevresi...

Takımı bitirdiniz...bu enkazı kim kaldıracak ?

güneş balçıkla sıvanmıyor

Acunu getirsinler,nasıl olsa kumarlan arası iyi

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Tavan hayırlı olsun.1 milyonun üstünde alıcı var.
    erken öten horozun.. ağnadın sen onu.. taban birazdan...1 milyon lotla tavan mış..peahh.....

Sayfa 687/784 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •