Sayfa 266/1003 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Viop LXIII

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=u5OZ...nel=AileDizisi

Hadeee beriii...

Ben kaçarrrr ...ufak bi işim var

Haftaya görüşürüz ...finans alemi sana emanet ...geldiğimde gerkeni yapacağım zaten

12295
    Palanın gittiği mekanı biliyom haftasonu halledecem sen rahat ol.. see you..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim ne yapıp edip karaduman dayuyu ikna edip mallandurmamız lazım dayucuğum.
    Onunucün biricik aşkitoşu hektoşu eccük fışkırttırıp moral ve motivasyon vermek lazım. Belki mertabimin palişkosu burayı okurda ptesi bi güzellik yapar
    Hektaş mı almış.. o yüzden 40 kat türküsü çağırıyor ah mağdurum Karadumanım ah..Üstüne gitmeyelim o yüzden durup durup 40 kat 40 kat diyormuş vah vah..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Sık dişini az kaldı..
    mertin dişleri takma, sıkarsa çatlayabilir
    uykuda yutarsa mefta

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Palanın gittiği mekanı biliyom haftasonu halledecem sen rahat ol.. see you..
    https://www.youtube.com/watch?v=PT9p...nel=AileDizisi
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    mertin dişleri takma, sıkarsa çatlayabilir
    uykuda yutarsa mefta
    Valla yeni öğrendim..Tanımıyom yakın dostumu..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen üüüle dayucuğum 10bin altı şorttur 10bin üstü lönk
    Mertabim ile Karaduman dayunum gücü yetiyor ise bassın 10bing altına bizde şortlıyalım
    Akşam seansın da bile nasıl alım yapmaları pazartesi için bir fikir veriyor...şu devlet Bahçeli bir görsek...orası benim için soru işareti... oradan gelecek menfi bir haber... endeksi taban açar...

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Valla yeni öğrendim..Tanımıyom yakın dostumu..
    Şu an stresli bugattisinln 4 tekeri masada kaldı
    araba 4 adet kriko üzerinde, tekerleksiz

Sayfa 266/1003 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •