Sayfa 689/701 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by savas2476 Yazıyı Oku
    Maliyetim 20 TL civarında ama 2 yıldır enflasyonu hesaba kattigimizda para pul seviyesine indi.Beklemekten başka çarem yok 45-50 TL olsa anca enflasyon zararını karşılar.Bu şirketin yatırımcısını koruyacak bir şirket olduğu inancını kaybettim.Attaşa peşkeş çekilen bir otel,Etiler gibi bir yerde ortalama 50 bin TL kira geliri.Bunlar hiç normal değil ve yasal olarak yapabileceğimiz birşey de yok.Genel kurula gitsem inanın sinirden öyle şeyler konuşurum ki benim için daha kötü olur.
    sizler bu durumlara düşmeyesiniz diye çok uğraştım sesimi duyurmaya yaşadıklarımı duyurmaya çalıştım daha yakın zamanda bu platformdada olduğu gibi tehdit edildik aşağılandık suçlandık söyleyecek söz bulamıyorum tehdit edenlere aşağılayanlara ve sesimizi kesmeye çalışanlara ne denir bilemedim...

2.  Alıntı Originally Posted by saulgoodman Yazıyı Oku
    Mac fon ocak portföy dağılımını bildirdi, 3,6 milyon lot daha ekleme yapılmış, ALGYO'nın fondaki ağırlığı 3,79'a çıkmış görünüyor.
    Mac fon şubat ayında 631 bin lot daha ekleme yaparak ağırlığını %3,97'a çıkarmış.
    Yazdıklarım tamamen şahsi yorumumdur, hatalı/yanlış olduğunu düşündüğünüz bilgiyi düzeltmekten çekinmeyin.

3. "KURUMSAL YÖNETİM BİLGİ FORMU
    1. PAY SAHİPLERİ 1.1. Pay Sahipliği Haklarının Kullanımının Kolaylaştırılması Yıl boyunca şirketin düzenlediği yatırımcı konferans ve toplantılarının sayısı 80 adet fiziki, 56 adet sanal toplantı yapılmıştır."
    Bir tanesinden haberi olan var mı?
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

4. Okuduğumda ben de çok güldüm, cevap verilen her mail bir toplantı sayılıyor sanırım.

Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    "KURUMSAL YÖNETİM BİLGİ FORMU
    1. PAY SAHİPLERİ 1.1. Pay Sahipliği Haklarının Kullanımının Kolaylaştırılması Yıl boyunca şirketin düzenlediği yatırımcı konferans ve toplantılarının sayısı 80 adet fiziki, 56 adet sanal toplantı yapılmıştır."
    Bir tanesinden haberi olan var mı?
    Yazdıklarım tamamen şahsi yorumumdur, hatalı/yanlış olduğunu düşündüğünüz bilgiyi düzeltmekten çekinmeyin.

5. Özet Bilgi
    2024 Yılı Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
    Hayır
    Karar Tarihi
    10.03.2025
    Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi
    09.04.2025
    Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
    Ödenmeyecek
    Pay Biçiminde Ödeme
    Ödenmeyecek
    Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
    Pay Grup Bilgileri
    Ödeme
    1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL)
    1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%)
    Stopaj Oranı(%)
    1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL)
    1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
    A Grubu, İşlem Görmüyor, TREALGY00011
    0,0000000
    0
    0
    0,0000000
    0
    B Grubu, İşlem Görmüyor, TREALGY00029
    0,0000000
    0
    0
    0,0000000
    0
    C Grubu, ALGYO, TRAALGYO91Q5
    0,0000000
    0
    0
    0,0000000
    0
    Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
    Pay Grup Bilgileri
    Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL)
    Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
    A Grubu, İşlem Görmüyor, TREALGY00011
    0
    0
    B Grubu, İşlem Görmüyor, TREALGY00029
    0
    0
    C Grubu, ALGYO, TRAALGYO91Q5
    0
    0
    Ek Açıklamalar
    Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından,

- Şirketimizin 2024 yılına ait finansal tablolarında yer alan 445.950.916 TL dönem kârından Sermaye Piyasası Mevzuatı, Şirket Esas Sözleşmesi ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca 5.888.812 TL birinci tertip genel kanuni yedek akçe ayrılmasına,

- Yıl içinde yapılan 1.000.000 TL tutarındaki bağışlar eklenmiş 441.062.104 TL net dağıtılabilir dönem kârının, Şirketimizin mali yapısının güçlendirilmesi ve yatırımların finansmanında ilave kaynak yaratılması amacıyla dağıtıma konu edilmemesine

Temettü yok
    Dönem karını mali yapılarını güçlendirmek için kullanacaklarmış

6. 110 milyon lot var al al bitmiyor. 2 milyar yapar. Maç fonu 200 milyonluk alım yapmış kağıt geri geldi. Yani kaç milyonluk almak lazım. Dolaşımda lot olmaması lazım. Olanın maliyette 21 aşağısı değildir.

7. 2 yıldır sürekli kotasyonda olan bir hisse aynı yerde sayması normal olamaz. Haziran hareketinde 400 milyonluk alım yapıldı. Ortalama 25 lira. Faizi ekle 31 lira maliyet ama 19 liradan satıyorlar?
    Mantıklı gelmiyor.

8. Otelin durumu bu. Hissenin durumu ortada
    https://eksisozluk.com/entry/173457998

Sayfa 689/701 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •