Benim gibi 500 yatırımcı olsa piyasada lot kalmaz. Bunlar da at oynatamaz ama maalesef yok. Bizimde gücümüz belli.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Syn Ferden, şunu 499 yapalım mı? Ben şahsen burada pek paylaşımda bulunmuyorum ama hissenin geleceğine inanıyorum ve düzenli alımlarıma devam ediyorum, hisse fiyatı gitse alamam bu miktarlarda, kendi adıma zarara (veya fırsat maliyetlerine) üzülmüyor ve daha fazla alım imkanı verdiği için seviniyorum.
Sayın Coul, bu hissenin bir yatırımcı kitlesi var. Ben beş yıldır tutuyorum. Tek hisse olarak tutmadım. Tek hissem olsaydı gerçekten tüm emeklerimi çöp ederdi. Üstelik büyük alımlarımı krizlerde ve dip maliyetlerden yaptım. Buna rağmen gerçek anlamda bu tarafta tatmin edecek reel getiri vermedi. Bu şirketin reel anlamda değer kazanması favök/toplam varlık rasyosunun büyümesinden yani dağıtabilir kira gelirlerindeki artıştan geçiyor. Emeklilik hissesi olacak mı olmayacak mı zaman gösterecek.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Herkes kötü niyetli diye biz iyi insan olmaktan vazgeçersek,
Adalet yok diye adaleti aramaktan vazgeçersek,
SPK yok diye bu konuda tek yetkili kurumdan vazgeçersek işte o zaman kaybetmiş olmaz mıyız Sn. Ferden. Yatırımcılar bunların insafına kalmamalı böyle haksız bir durumu hak etmiyoruz kaderimize terkedilmiş olmak kanıma dokunuyor
Ben alenen TV programında başka bir şirket patronun manipülasyonunu şikayet ettim. Sonuç şirketi uyarmışlar. Bir sayfa kap açıklaması gönderdiler.
Soruşturma açılması için makul şüphe, ceza almaları için maddi kanıt lazım. Bireysel yatırımcılar hangi araçlarla bunları elde edebilecekler. Batan onca şirket var. Yatırımcı parasını kurtarabilmiş mi? Tabi ki hayır. Türkiye'de etkin piyasa olamaz. Borsa üç beş bıyıklı spekülatörün elinde oyuncak. Bankof sığ tahtada neden robot çalıştırır. Para kazanmak için değil, büyük olasılık manipülasyon yapıyordur.
Algoritmik işlemler ile ilgili bir düzenleme var mı yok. Tebliğe göre bakarsak robot işlemleri tümden manipülasyon tanımına uygun. Neden göz yumuluyor. Derinlik olsun diye.
Neyse bugünlük bu kadar yeter.
Yer İmleri