Sayfa 140/145 İlkİlk ... 4090130138139140141142 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    14.5 geçilmeden almam...Gerçi aldık ta ne oldu, tam 9 aydır eşek gibi taşıyorum...PPF'de duran para ile almıştım bu süreçte sıfır riskli fon getirisi % 48...Yani buradaki maliyetim aslında 19 TL civarı ?!...

Rezalet...Stresi de cabası...
    Ne deseniz haklısınız,aynı durum da bizde de var malesef..Teknik olarak Macd önemlidir benim için,günlük kesmek üzere ;haftalıkta ise daha zamanı var...Haftalık kestiğinde asıl yukarı trend başlayacaktır..Umarım tez zamanda 2025/1. çeyrek bilançosunu satın almaya başlar ve pik yapacak güzel bir bilanço gelir...

2. Günlükte kesişim geldi...Haftalık kapanışımız da güzel olursa gelecek adına bir umut var demektir..
    Teknik analizi boşa çıkarma üzme bizi ..

3.  Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Günlükte kesişim geldi...Haftalık kapanışımız da güzel olursa gelecek adına bir umut var demektir..
    Teknik analizi boşa çıkarma üzme bizi ..
    Sayın Tigler, iyi akşamlar.Ben teknik analizden hiç anlamam.Temel bilanço hasbelkadar bir şeyler biliyorum.Bugünle birlikte beş kez üst üste çıkış yaptı.Sanki genel olarak beş kezden sonra genel olarak iyi bir yükseliş yaşıyoruz.Ben de buna çeşitli defalar şahit oldum.Acaba siz ne düşünüyorsunuz?

4.  Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Sayın Tigler, iyi akşamlar.Ben teknik analizden hiç anlamam.Temel bilanço hasbelkadar bir şeyler biliyorum.Bugünle birlikte beş kez üst üste çıkış yaptı.Sanki genel olarak beş kezden sonra genel olarak iyi bir yükseliş yaşıyoruz.Ben de buna çeşitli defalar şahit oldum.Acaba siz ne düşünüyorsunuz?
    Teknik gösterge olarak MACD benim çok işime yarar..(Elbette tek başına yeterli değildir)
    Günlükte kesişim sağladı..Şimdi haftalık için 2-3 haftalık bir süre lazım..
    Mesela 2023 mayısta da haftalık macd kesişim sağlamış 7.00 civarı , 23,95 görmüş hisse 3 aylık zaman diliminde ..
    Temel analiz olarak 2025 1.çeyrek bilançosun da pik bekliyoruz...İşin temel tarafı hazır,ee teknikte hazır oluyor..
    Bundan sonrası için güzel bir yükseliş izlememiz lazım bence..2025 ilk çeyrek bilançosunu mutlaka görmek istiyorum kendi adıma..Ondan sonra duruma göre hareket ederiz Sn.Ebcim ..YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Teknik gösterge olarak MACD benim çok işime yarar..(Elbette tek başına yeterli değildir)
    Günlükte kesişim sağladı..Şimdi haftalık için 2-3 haftalık bir süre lazım..
    Mesela 2023 mayısta da haftalık macd kesişim sağlamış 7.00 civarı , 23,95 görmüş hisse 3 aylık zaman diliminde ..
    Temel analiz olarak 2025 1.çeyrek bilançosun da pik bekliyoruz...İşin temel tarafı hazır,ee teknikte hazır oluyor..
    Bundan sonrası için güzel bir yükseliş izlememiz lazım bence..2025 ilk çeyrek bilançosunu mutlaka görmek istiyorum kendi adıma..Ondan sonra duruma göre hareket ederiz Sn.Ebcim ..YTD
    Yanıt ve bilgi için çok teşekkür ederim...

6. Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

Sosyal medyada fade'yi yazan çizen yok, forumda kimseler yok.. Yöneticiler ile yatırımcılar baş başa kaldık bekliyoruz ...

7.  Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

Sosyal medyada fade'yi yazan çizen yok, forumda kimseler yok.. Yöneticiler ile yatırımcılar baş başa kaldık bekliyoruz ...

Gelen bilançolara, bakıyorum; geçen yıla göre Esas Faaliyet Kar artışı sağlayan çok az şirket var... Bilanço okumayı bilmeyen yatırımcılarla ancak bu kadar... Ha, patron güven veriyor mu, o ayrı... Onca rakamı allem etti küllem etti zarar göndermeyi başardı...Dünyanın siparişi alındı, insan 1-2 açıklama, gönderir tamam teslim ettik, sıkıntı yok gibisine...Yani, bize düşmansan al hisseni sqtir git yahu..Mübarek gün...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

önce dövecek, sonra sevecek.. ağam bunu hep yapıyiii, bizimle eğleniyiii...
    sıradayız.. kaynak yapmayalım....
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 140/145 İlkİlk ... 4090130138139140141142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •