Sayfa 69/81 İlkİlk ... 1959676869707179 ... SonSon
Arama sonucu : 642 madde; 545 - 552 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1. derinlik gören arkadaşlar 10 ar binlik agresif alımlarımı görmüş olmaları lazım...huyum böyledir bir türlü ufak ufak almayı öğrenemedim.. 2025 yılı ilk çeyrek bilançosunu merakla görmek istiyorum...eğer çok güzel bilanço gelirse ?? (ki beklentim o yönde ) o vakit de çok uzun tutmak istiyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. kripto varlık alım satım platformu lisansı alan şirket sayısı 30 civarı ancak spk bu sayıyı 9 a düşüreceği bilgisi var....mtrks sermaye piyasalarına sunduğu hizmetler ortada...aracı kurum hizmetlerinde tekel durumunda...spk da tartışmasız mtrks bu listeye alacaktır...böylece mtrks için ciddi bir gelir kapısı açılacaktır...yeni nesil jenerasyonu kriptolara çok meraklı..elinde cep telefonu olan neredeyse herkes kriptodan al sat yapıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bu arada derinlik izleyen bir dostum senin kurumun olan denizden satım var diyor...acaba o sen misin diye soruyor kekonun aldığı hisseyi bir saat içinde sattığı nerede görülmüş diye söyledim...keko inandığı hisseye kene gibi yapışır...az çok beni tanıyanlar tanıyor...ama bu speklerde de algoritmalarda da oyunlar bitmez....alan kurumdan bu sefer satış yaparak algılar ile oynuyorlar...sıkıntı yok...aklın yolu birdir...

4. portföyun son hali nasıl oldu keko sakınca yoksa ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    portföyun son hali nasıl oldu keko sakınca yoksa ytd..
    sakıncası olmaz dostum...biliyorsunuz ben bu forumlarda her zaman şefaf olmuşumdur...yaklaşık 5 aydır tuttuğum yataşları 26,40 civarlarından sattım..onunla da matrikse takviye yaptım...yataşın biraz daha zamanı var diye düşündüm...sünger fabrikasının devreye girmesine yakın tekrardan almak istiyorum...konut satışları bu yıl iyi olacak dolayısı ile mobilya sektörü de canlanmalı ki dün gelen bilançoda cironun arttığı görülüyor...ama dediğim gibi göze hoş gelecek çıkışlara biraz daha zaman var düşüncesi oluştu bende...

gram altınlarımı bozup fuul gesan almıştım 48,50 den...ozakgyo var elimde 12,64 maliyet ile...ilkin 11,50 den almıştım 5 ay önce kadar...sonra da egegübreleri satıp ozakgyoya takviye yapmıştım...o yüzden de maliyetim yükselmiş idi onda...

berkosan bildiğiniz berksandır...inatla tutuyorum...sermayesi düşüktür..patron ve tahtacı ne kadar numara yaparsa yapsın sonunda ederine gidecektir...onu inadına tutuyorum...

matriks son zamanlarda aldığım ve artırdığım bir hissedir...egegübre de geçmiş aylarda elimde vardı 45,00 ortalama ile elimdeydi onu trade amacı ile 78,00 den sattım..amacım trade idi ...egegübrenin nakitini ozakgyo düşerek yutunca mecburen ozkgyo da kilitli kaldım...ama şu anda iyiken böyle olmuş diyorum...bazı şeyler gerçekten de nasiptir arkadaşlar...

böylece pörföyüm bu şekilde oluştu : matriks...gesan...ozkgyo..berkosan...

6. nasip üzerine bir iki şey daha yazmak istiyorum...geçen yıl tam da bu vakitlerde yeğenim ,dayı bir inşaat projesi var sen destek verirsen ? ben de ilk defa bu işe girmiş olacam deyince kendisine bu inşaat ne kadar sürede biter ve getirisi tahminen ne olur diye sordum...bana proje bittiğinde %50 kazanırsın dayı dedi...o sırada da benim sermayem zirvelerinde...bir kaç ay önce aldığım atatp 5 kat çıkmış, keyfim dorukta...%50 lik inşaat proje karını çok az gördüm içimden değmez dedim ama yeğenim de genç ona bir iyilik yapmak istedim...ilk işini yaparak tecrübe kazanarak ona bu sektörde yolunu açmak istedim...kendimce fedakarlık yaparak bu projeyi kabul ettim....kabul ederken de senin hatırın için kabul ediyorum...enflasyona az miktarda yenilsem de sorun değil ,gerekirse 1-2 milyon tl sermayem ezilsin ama sen bir yerlere gel dedim....oda bana çok minnetar kaldı...çok teşekür etti...

gel zaman git zaman borsa darbe üzerine darbe yedi...açıkçası 2024 yılında sermaye erittim...ama inşaat projem ise 20 gün önce hesapladık tam %77 kar etmiş ve üstelik henüz inşaat tam anlamı ile bitmeden bu değeri almış...tahminen haziran ayında proje bittiğinde bu karım %100 ü bulacak...

gördüğünüz üzere kısmet böyle bir şey...ben borsadan tekrardan kat be kat kazanmayı beklerken zarar ettim... , bittiğinde %50 kazanmayı umduğum inşaat projemden ise tahminen %100 kazanacağım...%70 enflasyonun olduğu bir ortamda enflasyon üzeri bir kar etmek bu ortamda çok çok güzel bir şey...insan yaptıklarının karşılığını muhakak buluyor...iyilik yapsan da bu iyilik karşına bir şekilde çıkacak...kötülük de yapsan yine ileride bir şekilde karşına çıkacaktır...

yeğenim piyasaya iyicene alıştı...bu projeden sonra bir proje daha var istiyorsan tekrardan girelim diyor bana...ben de hayırlısı diyorum...vakti gelince karar verecem diyorum...çünkü borsa da artık kötü günleri atlatıyor...artık kaliteli hisselerde pozisyon alma vakti geldi...faizler düşüyor, ekonomi nisbeten canlanıyor buda hisseleri olumlu etkileyecek...hayırlısı ile bakacağız duruma...

7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku

Enf.muhasebesi borçsuz şirketlerde net parasal zarar yazıyor malum..mtrks bunu şiddetli hisseti ve 227 milyon tl net parasal kayıp yaşadı..yoksa kar 360 milyon tl ..
    Piyasa değerimiz 2.1 milyar
    2025 yılında em etkisi giderek azalacak belkide uygulanmayacak..
    Em kalkarsa şirket 500 milyon net kar eder eğer kalkmaz ise 350-400 milyon tl net kar beklerim..

Geçmişte gördüğü çarpanlar..
    Mevcut f/k 16 yani kabaca min.6 milyar pd eder..
    Potansiyel ortada..

8. ben yataşlarımı 26,40 dan verdikten sonra şu anda 27,44 te.... piyasada tahtacılar ve algoritmalar tamamen kişilerin üzerine oynuyorlar...o yüzden de illa ki pörföyü seninkine benzetecez diye çaba harcamayın bence...iyi araştırıp öyle kararlar verin...benim de yanılma payım var...egegübrede 78 den sattıp başarı sağlamam ise ilginç oldu...dediğim gibi bu da aslında tesadüfen oldu...normalde amacım ozkygo dan bir miktar kazanıp egegübreyi tekrardan 70 civarlarından almak idi...ozkgyo düşüp beni kilitleyince evdeki hesap çarşıya uymadı...uymaması da şu anda bana yaradı doğrusu..ama gönlüm onun da çıkmasından yanadır çünkü orada çok değer verdiğim dostlarım var...nasip nasip nasip...

Sayfa 69/81 İlkİlk ... 1959676869707179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •