Sayfa 882/892 İlkİlk ... 382782832872880881882883884 ... SonSon
Arama sonucu : 7134 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    yan kagıtlar ölü usta 48-55 arası takılıyor gesan diğer hisselerde keza öyle çok umutlu olmamak lazım 2 yıl önceki gesan değil büyüdü artık bebek değil.. ytd
    doğrudur bebek değil ama konjöktürün sunduğu ciddi bir potansiyel var...önündeki bu büyüme potansiyeli onu tekrardan bebek haline getiriyor...yeter ki yatırımcı tekrardan borsaya gelsin...bunun için faizlerin düşmesi gerekiyor...altındaki çıkışın da biraz yataya girmesi gerekiyor...kur korumalı mevduat da borsa için tehdit idi ama o tehdit etkisizleşmeye başladı...yatırımcılar tekrardan borsaya gelecek..borsa tekrardan cıvıl cıvıl olacak...o vakit de gesan gibi hikayesi olan hisseler ön plana çıkacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 2025 de 2024 benzeri bir ekonomi ve borsa yılı olacak kanatindeyim hem şirketler hemde bizler için umarım dediğiniz olur ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    2025 de 2024 benzeri bir ekonomi ve borsa yılı olacak kanatindeyim hem şirketler hemde bizler için umarım dediğiniz olur ytd..
    herhalükarda 2025 ,2024 yılından daha iyi olacağına inanıyorum...en azından borsa dip yapıp çıkmaya başlamışken kayıp etmeyeceğimizi düşünüyorum...%50-70 enflasyon oranında kazanabilirsek öpüp başımıza koyacağız...temennim enflasyona ezilmememizdir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Keko Hocam gesan da kötü bir şirket değil ama büyümesinin en azından ortalarını geçmiş bir şirket. Bence daha bebek şirket gülermak daha iyi değil mi ne dersiniz?

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Keko Hocam gesan da kötü bir şirket değil ama büyümesinin en azından ortalarını geçmiş bir şirket. Bence daha bebek şirket gülermak daha iyi değil mi ne dersiniz?
    gesanın bir kere tadını aldık dostum...sattıktan sonra da hep izliyordum....sattıktan sonra faizler de yükselme sürecine girince soranlara hep gesan şişmiş rasyolarının altını doldurmalı diyordum...bu doldurma da ya karların çok aşırı artması ile yada hissenin düşmesi ile mümkündü...ne yazık ki gesan ve diğer tüm enerjiler ikinci seçeneği seçtiler...belki de faizlerin yükselmesi onları buna mecbur etti...kendimce uygun yerlerde görerek vede ukrayna beklentisini de görerek pozisyon aldım....pozisyon almak için sattığım gram altınlarım %30 çıktılar... temennim gesandan çok daha fazlasını kazanmaktır....%70-100 kazanırsam mutlu olacağım...bence faizler düştükçe bu mümkün olabilecektir...sabırla bekliyorum..

6. yalnız piyasa da kurt olmuş bunu belirtmek isterim...ky nın gelmediği bu ortamda patronlar ve tahtacılar artık lot sayıyor...kumpasa düşürebildikleri yatırımcıları yiyiyorlar....böyle bir ortamı borsa hayatımda ilk defa görüyorum...bu ortama rağmen kazanacağıma inanıyorum...gesanı aldığımdan beridir 4 defadır 53 ve 56 ları test ediyor...her seferinde bu sefer direncimizi kalıcı olarak geçeceğiz umudu ile trade bile yapmıyorum...ama 4 defadır hayal kırıklığı yaşıyorum...tahtacı ve patronlar bizi zorla tradeci yapmak istiyorlar..biz satınca da alıp götürecekler .... kendi kendime hep sabır diyorum...bakalım sonumuz ne olacak ??

2026 ya kadar gesanda hareket beklemiyorum. Bu süreçte hisse ve yatırımcısı çok yıpranacak. İşte herkesin yeter diyip sattığı noktada ne direnç ne teknik tanıyacak.

8. Bilanço göndermeyen bir bu bir de evladı Europower kaldı galiba...

Sayfa 882/892 İlkİlk ... 382782832872880881882883884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •