Sayfa 260/268 İlkİlk ... 160210250258259260261262 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. İzleyebildiğimim kadarıyla Ünlü Menkul, 5 Martan bu yana her gün alım yaptı. Bu sürede aldığı hisse yaklaşık 8 milyon.

2.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    İyi haberler arka arkaya geliyor. Yabancının 10 günü geçen ısrarlı alımları sonrası alındı bu karar. Belki de holding bu kadar ucuz fiyata yabancının ortaklığını artırmasını istemiyor. Mehmet Kutman'ın da şahsi ortaklığını %50'ye çıkartma hedefi olduğunu biliyoruz. Şu an %35,42'si Mehmet Kutman'a ait. Holdingin %10,43'ü BB'ye ait. %10'unu da holding toplayacak. Yabancı payı da %25'e doğru gidiyor. Mehmet Kutman alımlarına devam edip %50'ye çıkarsa dolaşımdaki hisse sayısının oldukça sınırlanacağını düşünüyorum.
    Bu hissede iyi haberlerin art arda gelmesi, malesef, bir iyiliğe dönüşmedi geçmişte. İşkillenmedim değil doğrusu.

3.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    195.000.000 adet geri alım kararı, ayrılan fon tutarı 2.500.000.000 TL.

Hisse başı net 0,054 temettü.
    12,82 ortalamadan alırım diyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Ozy Yazıyı Oku
    12,82 ortalamadan alırım diyor.
    Evet, hesap doğru. Fakat birincisi, genel kurulda kabul edildiği tarihten sonra 3 yıl içerisinde alacağız diyorlar; ikincisi, bu bir zorunluluk değil bildiğim kadarıyla. Hiç almasa yasal bir gerekirliği var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Evet, hesap doğru. Fakat birincisi, genel kurulda kabul edildiği tarihten sonra 3 yıl içerisinde alacağız diyorlar; ikincisi, bu bir zorunluluk değil bildiğim kadarıyla. Hiç almasa yasal bir gerekirliği var mı?
    hiç almayabilirde..hiçbir sakıncası yok. ancak bunun için ayırdığı 2 milyar 500 milyon tl lik fonu nerde ve nasıl tutacak, bu para nerde bekleyecek vs gibi konularda bilgim yok..
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    hiç almayabilirde..hiçbir sakıncası yok. ancak bunun için ayırdığı 2 milyar 500 milyon tl lik fonu nerde ve nasıl tutacak, bu para nerde bekleyecek vs gibi konularda bilgim yok..
    Glyho geri alım açıkladığında fazlası ile alıyor bence bu alımı da yapacaktır… benim korkum alım olasıya kadar baskı olur mu, Ya da bu mallar zaten toplu özel emir ile mi alınacak, tahtadan mı alınacak vs gibi sorular… neresinden bakarsak bakalım iyi bir haber belki emanetçisine devretmeden önceki son hazırlıklardır, bu lotlarla da bir planı vardı holdingin.. anlık fibo düşüş ve çıkışlar illa olacaktır ama açıkçası ben hedef yılımı görmeden inmem

7.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Alır almaz önemli değil. Bugün itibarıyla benim hissemin değeri 12,82 diyor. Zaten bu kadar kar gelince bir yerlere koyamadı o parayı. Hadi bu sene geri alım yaptı, seneye ne yapacak? O para boştada durmayacak, finansal gelir de artacak. Yani mızrak çuvala sığmıyor artık.

8. Merak etme geçmişte parayı koyacak yeri nasıl bulmuşlarsa yine bulurlar. Küçük yatırmcıya yedirmezler. Geçmiş geri alımlarda küçük yatırmcı lehine ne oldu, kime kazandırdılar? Hiç kimseye. Gaz veren çok, gaza gelmemek lazım.Burada öğrendiğimiz tek şey bu. Komisyoncularla, pazarlamacılarla haberler servis edilip küçük yatırmcı üzerine mal yıkılan bir yerdeyiz. Bu kadar BORÇ varken yatırımcılara gaz vermek yerine temkinli olmaları uyarısında bulunmak en iyisi. Patron geçmişte yüzlerce kez konuştu, sözler verdi ama hiçbiri dediği zamanda olmadı. Yatırımcı hep terste kaldı. İyi niyet görmedik o zamanlar. Şimdi niye olsun??

Yatırım tavsiyesi değildir, kendi kararınızı kendiniz verin.

Sayfa 260/268 İlkİlk ... 160210250258259260261262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •