Sayfa 29/60 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
Arama sonucu : 480 madde; 225 - 232 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1. Doların %50 artması durumunda Pnsüt güzel kur karı yazabilir mi?
    Evet bu mümkün...
    Ancak doların %50 artması durumunda bırakın Pınar ı Türkiye üzerine bir bardak su içersiniz....
    Size soruyorum;KIRK KATIR MI KIRK SATIR MI?

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Bu hisse ile ilgili ARŞİV yazılarıNI okurken bu yazı çok dikkatimi çekmişti
    sanki benim düşüncelerimi yazmış
    bu arkadaş burada ise ona merhaba demek isterdim.

BU ARADA sayın acemşaha ve Tengri Han a nada selamlar.

sizlere bir kaç sorum olacak mümkünse ?

BU VESİLE İLE MERHABA

Kurumsal yönetim derecelendirme notu ortada olan (9.36)
    1973 yılında kurulmuş o yıllardan beri aynı işi yapan ve aynı ailede bulunan yıllarca tv lere verdiği reklam bütçesi ve marka değeri tartışmaya kapalı olan pınar süt. Yeni yol arkadaşım.

Portföyümü bozup senle buluşmam biraz ani biraz tesadüf oldu ama güzel bir yolculuk yapacağız seninle.

0.01 tl ile 15 lira arasından her seviyeden maliyetleneceğim için çıkış yaptığım gün harici her fiyat düşüşü işime gelecek.

Fiyatın düştüğü günler ortaklık oranımın arttığı günlerdir. O nedenle biraz keyiflenirim. Ne kadar eksi kapatırsa o kadar alım yaparım bu hissede. Yüzde 1 düşsün x kadar mal alırım. Yüzde 2 düşsün 2x daha mallanırım. Yüzde 10 düşsün 10x daha alırım. Pozitif günler benim için sıkıcı geçer.

Finansallara gelince zaten bu fiyatlardan böyle bir şirkete ortak olmamı sağlayan faktör onlar. Şikayet etmek yerine bu nimeti değerlendirmek gerekiyor. En azından ben öyle düşünüyorum.

Tabi bu süreçte alışveriş tercihlerim de değişti. Eve aldığım bilimum pınar ürünleri sonucunda umarım trigliserid seviyem daha da yükselmez. Bulunduğum bölgede light süt yok varsa da henüz rastlamadım. Onun dışında denediğim ürünlerde şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım.

Genel kuruluna düzenli olarak katılım sağlayan yabancı etf lerin isim isim çetelesini çıkardım. Onlar pusuda beklerken haydar bey de fondan çıkarmak zorunda kalmışken (ama eminim o da pusudadır) eğlenceli bir yolculuk olacağa benziyor.

Oyun planım aşağı yukarı bu şekilde. Burası bir kumarhane. Herzo da bir kumarbazdır. Tüm oyunculara ve paydaşlara başarılar.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

3.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    Bu hisse ile ilgili ARŞİV yazılarıNI okurken bu yazı çok dikkatimi çekmişti
    sanki benim düşüncelerimi yazmış
    bu arkadaş burada ise ona merhaba demek isterdim.

BU ARADA sayın acemşaha ve Tengri Han a nada selamlar.

sizlere bir kaç sorum olacak mümkünse ?

BU VESİLE İLE MERHABA

Hoş geldiniz Sn Kentuf, umarım hayırlısı ve bol kazançlar olur size.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Hoş geldiniz Sn Kentuf, umarım hayırlısı ve bol kazançlar olur size.

Hoşbulduk sayın acemşah.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    Ne işim var burada

Sebebi eşim olabilir.

Evvela şunu söylemelim
    patentli oyuncu ve soyguncu diye bilien yaşatir ailesini her borsacı gibi bende sevmeyen tayfadan sayılırım
    eşime birisi etleri iyi kapına da getiriyorlar deyip pinaronline yükletti.

bir ay içinde üç defa sipariş verdik ve memnun kaldık.
    ikincisinden sonra şirketleri radara aldım ucundan sadece.
    son bilançolardan ve gidişattan haberim var

şimdilik
    merak ettiğim sorulardan birincisi

pinaronline hangi firma çatısı altında olduğunu şirkete sordum dedi yazılı sor
    dedim bende biraz mal alayım öyle sorayım

6. Sn kentuf muhtemelen terste kalan yüklü giren dostınu kurtarmak için elini taşın altına koymaya gelmişsin. Ama bence yanlış adres. Naçizane fikrim.

Yine de hoşgeldin.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    Burada yazan yüklü giren varsa burada kimse ile dost olacak kadar tanışıklığım yok açıkçası

ama bu hissede burda yazmayan ama takoz olan kişiyi tahtacı belki tanımıyor ama ben tanıyor olabilirim
    bugün burada olma sebebim odur çünkü o ilk aldığında bu piyasa değeri kelepir değil demiştim ona
    pazarın gidişatı hoş değil tengri hanın yazdığı raf müşteri ilişkisinden bahsetmiştim ve dediklerim harfiyen oldu
    bugün geldiği nokta belkide dahada gideceği kötü seviyeleri analiz edelim olan olmuş

neyse konya griilecek yer burası değil

önceliğimiz şuan

pinaronline kimin çatısı altında olduğudur.

8. Sayın Kentuf... Patent.gov tr de 3 şirketinde; Süt, Et&un, Su hakkı olduğu gözükmekte. Hangi şirketin ne kadar payı var? tam bilgi sahibi değilim 100 ü 3 bölün az çok öyle olduğunu kabul edelim.. Bir birleşme durumunda zaten hepsi bir araya toplanacağı için oranlara yada kimin sahipliğinde fazla ihtimam önem vermedim..

Böyle işte gıda servisi yapan GETİR şirketi bir ara yurtdışı yatırımlarının da etkisiyle 16 milyar dolar değerlemeye ulaşmıştı.. Pınar online 1 milayr dolar değerlemeye ulaşsın yeter bana fazla büyük meblağlarda gözümüz yok...
    IMG][/IMG]
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 29/60 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •