Sayfa 383/958 ÝlkÝlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 3,057 - 3,064 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

1.  Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Bunlarýn emekliliðini kessen cami'ye Cuma namazýna bile gelmez.

Camiler kapanýr, bunlar sokaklara dökülür CHP Cami'leri kapattý diye eylem yapar.

Ne hinoðlu hin olduklarýný en iyi sen bilirsin ÝLS'den bu yana.
    Benim bir kýsým çevrem imam hatip lisesi mezunu yada imam. Denk getirdim mi ben olsam imamlýða son veririm diyorum. Gözleri fal taþý gibi oluyor. Siyasete girmeniz çok büyük hata diyorum daha anlamadý sövüp geçiyorum.

Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Benim bir kýsým çevrem imam hatip lisesi mezunu yada imam. Denk getirdim mi ben olsam imamlýða son veririm diyorum. Gözleri fal taþý gibi oluyor. Siyasete girmeniz çok büyük hata diyorum daha anlamadý sövüp geçiyorum.
    ÝLS ne diye sorsaydýn daha iyiydi, benim bildiðim ÝLS aletli uçak iniþ sistemidir, ben olsam sen önce ÝHL'yi öðren sonra sor der, kafa göz dalarým.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    ÝLS ne diye sorsaydýn daha iyiydi, benim bildiðim ÝLS aletli uçak iniþ sistemidir, ben olsam sen önce ÝHL'yi öðren sonra sor der, kafa göz dalarým.
    Ramazan mübarek günde hoþ görülü olmak lazým. Ama imamlar bunu en iyi bilen adam bugünlerde iftira atýyorsa en aðýr küfrü haketmiþ demektir

4.  Alýntý Originally Posted by virtue Yazýyý Oku
    CHP'nin planý: Kayyum atanýrsa belediye binasýndan çýkmayacak.

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, Cumhurbaþkaný adayý olarak ilan etmeye hazýrlandýklarý Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu'nun tutuklanmasý halinde de tek adaylarý olduðunu belirterek, ÝBB'ye kayyum atanmasý durumunda ise direneceklerini söyledi.

Kaynak: Sözcü

Bu tip olaylarla Bist ve dolar nerelere gider?
    Seçime kadar aday ismi söylemesinler mümkünse Kýlýçtaroðlu adayýmýz desinler baþka türlü aday adayý harcarlar

Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    Bu görüþe rakam olarak katýlmam
    Borsadaki düþüþ ve yükseliþlerin ülke ekonomisine malþyeti diye birþey olmaz borsa yatýrýmcýsýnýn geliri düþer ama þirketlerin iþlem fiyatlarý zaten uçuk kaçýk hiç bir ekonomik veriye dayanan deðerler deðil
    Her þeyi borsa gözü ile bakma, borsa harici ekonomiye zararý o miktardýr, örneðin yanan 10-20 milyar dolar rezervin yerine konmasý o maliyeti bulur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Herhalde Nisan ayýnda aldýðým maaþ kredi kartýna gidecek. Baya stok yaptým. Reha baþkan duysa tefe motor. Aldýðým ürünleri miktarýný yazmýyorum.

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...saji-18466010/

Mehmet Simsek ten piyasalara guven mesaji Elimizde yeterli arac var.

Guven vermis kral.

8. Tele 1 ve sözcü de polisle çatýþan göstericiler var. RTE nin tuzaðýna düþüyorlar zararlý çýkarlar.

Sayfa 383/958 ÝlkÝlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •