Sayfa 38/63 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
Arama sonucu : 499 madde; 297 - 304 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Risk benim göbek adımdır diyenler için hisse fiyatı tadından yenmeyecek yerlere geldi...
    Aşağıda biraz daha marjı olsa da....
    16 dolar centleri defalarca test etmiş,tekrar edebilir...
    Bir de İmamoğlu olayı sakat...
    Bu şirket iflas miflas etmez arkadaşlar...
    Korkmayın....
    Yaşarlar bile beceremez bunu...
    En ufak bir pozitif gelişme de 1-2-3 ev parası bırakır size...

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

Saygılar/Başarılar....
    Yahu zaten batmış muamelesi goruyor. Batsa ne olur , temettu haric kagit 2015 de 4.5 liraydı . 2015 den 2024 e kdr toplamda 2.5 lira temettu dagitmis kagit.

Aradan 10 sene gecmis kagıt 7 lira. Bolunmus rakamlarla .

Daha beter ne olabilir . Olan olmus zaten bu saatten sonra , durması onada birsey kazandirmaz ,

Derdimiz para kazanmak degil . Sirketi hakettigi yerde gormek. Caliskan durust duzgun olduktan sonra . Bu fiyatlamalar yakismiyor.

Sirket ivir zivirlarini tek catida birlestirse hem hacim bakimindan hemde buyukluk bakimindan baska seviyede olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    burda her yazan güzelleme yapmış oluyor
    ben henüz alacağım malın %10 nu bile almadım ortamı tenefüs ediyorum sizden ondan bundan şirketi öğreniyorum
    nasılki siz üç senedir burdasınız bende üç beş sene buralarda olacağım öyle bakın konulara
    Öncelikle hayırlı olsun.Hoşgrldiniz.

Hocam misal şimdi siz aldınız 8 Liradan ve hisse 6 ay içerisinde 50 Lira oldu diyelim.Hisse senedi fiyatları

Gene 3-5 sene beklermisiniz yoksa realize olurmusunuz?

Buradaki 3-5 sene söylemi Tahtacıya kendinizi bu platform üzerinden tanıtma isteği ile mi söylenmiş bir zaman dilimi.Bende sabır çok sen kaybedersin mesajının farklı versiyonumu.

Yoksa hedefe ulaştıktan sonra kim neden yıllarca beklesin ki?Ben hoby olarak bakıyorum diyorsanız anlarım.

Birde üç mü beş mi,dört mü...Anlaşılan yıllar geçse ne yazar borsaya atıp unuturum umrumda olmaz diyenlerdensiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Yahu zaten batmış muamelesi goruyor. Batsa ne olur , temettu haric kagit 2015 de 4.5 liraydı . 2015 den 2024 e kdr toplamda 2.5 lira temettu dagitmis kagit.

Aradan 10 sene gecmis kagıt 7 lira. Bolunmus rakamlarla .

Daha beter ne olabilir . Olan olmus zaten bu saatten sonra , durması onada birsey kazandirmaz ,

Derdimiz para kazanmak degil . Sirketi hakettigi yerde gormek. Caliskan durust duzgun olduktan sonra . Bu fiyatlamalar yakismiyor.

Sirket ivir zivirlarini tek catida birlestirse hem hacim bakimindan hemde buyukluk bakimindan baska seviyede olabilir.
    Çoğunluğun ortak fikri buralardan bir tepki gelmesi sanırım.Bende öyle düşünüyorum.
    Hoşgeldiniz,hayırlı olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Çoğunluğun ortak fikri buralardan bir tepki gelmesi sanırım.Bende öyle düşünüyorum.
    Hoşgeldiniz,hayırlı olsun.
    Benim derdim tepki degil burası ,

https://ibb.co/qF9RGZ8x

Tl bazli 350 400 lira usd bazli 8 usd

5. Bana gore sirketin finansallari cok iyi yonetiliyor , gecen seneye gore ciro dusmesine ragmen brut yukseliyor. Onemli olan bunu devam ettirmesi.

Sanki bir el var borclanmasina yardimci olan teminatsiz , finansallari yoneten. Yatirima yol veren. 1 senede 500 milyon yatirim yapti.

Bana ilginc geliyor. Belkide korfeze gitti. Bunlar olurken 60 m usd olmasi bir garabet.

Bence bir atilim evresinde. Asla 2.5 milyar pd yi haketmiyor.

O grafda asagisi 6.50 6 lira gelirmi gelsin bu saatten sonra bir onemi yok ne olur 40 45 milyon usd olur. Kendileri bilecek.

Bu son msjim bilanco geldiginde ugrarim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Öncelikle hayırlı olsun.Hoşgrldiniz.

Hocam misal şimdi siz aldınız 8 Liradan ve hisse 6 ay içerisinde 50 Lira oldu diyelim.Hisse senedi fiyatları

Gene 3-5 sene beklermisiniz yoksa realize olurmusunuz?

Buradaki 3-5 sene söylemi Tahtacıya kendinizi bu platform üzerinden tanıtma isteği ile mi söylenmiş bir zaman dilimi.Bende sabır çok sen kaybedersin mesajının farklı versiyonumu.

Yoksa hedefe ulaştıktan sonra kim neden yıllarca beklesin ki?Ben hoby olarak bakıyorum diyorsanız anlarım.

Birde üç mü beş mi,dört mü...Anlaşılan yıllar geçse ne yazar borsaya atıp unuturum umrumda olmaz diyenlerdensiniz.
    vallla ben ilk lotu aldığımdan sonra ne yapacağıma karşımdaki tahtadaki oyuncudan çok
    şirketin bana karşı tavrı ve gidişatı şekil verir

benle iyi geçinirse kalırım onlara faydam olur
    benle kötü geçinirse alacağımı alır çıkarım

benim için yolun çok başı tahtadaki oyuncu beni gram ilgilendirmiyor
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

7.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Bana gore sirketin finansallari cok iyi yonetiliyor ,
    Finansallar iyi mi yönetiliyor?
    Zuhahahahahaaaaa
    4,7 milyar tl kısa-uzun finansal borç,kasa da 46 milyon tl kalmış...
    Ama ne iyi yönetiliyor....
    Zuhahahahahaaaa

Daha kötüsü;Piyasadan (ticari) alacağı yok (sadece 188 milyon tl),piyasaya 2,4 milyar tl borç takmış...
    Aramızda Pınar ın plasiyeri bir arkadaşımız yok mu?
    Nasıl bu kadar peşin para çalışabiliyor bize açıklayabilir mi?

Saygılar/Başarılar...
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    1 senede 500 milyon yatirim yapti.
    Aman ne büyük para...
    Bugünün kuru ile 13 milyon dolar...

Algıcı köfteci seni...

Saygılar/Başarılar...
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 38/63 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri