Sayfa 439/443 İlkİlk ... 339389429437438439440441 ... SonSon
Arama sonucu : 3540 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    *ADESE-Adese Gayrimenkul 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 582.451.000 TL (Önceki 1.809.639.000 TL)
    *LRSHO-Loras Holding 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 617.812.000 TL (Önceki 628.177.000 TL)

Kulağıma bazı fısıltılar geliyor, netleşmesini bekliyorum.

Sabretmeye devam, çorba içeceğimiz günler yakındır
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

3.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    *ADESE-Adese Gayrimenkul 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 582.451.000 TL (Önceki 1.809.639.000 TL)
    Geçen sene ne kadar hasılat yaptıysa bu sene de biraz fazlasını yapmış. Genel giderler fazla bu nedenle esas faliyet karı da azalıyor. Diğer kar diye gördüğünüz herşey 1.8 milyar, 582 milyon vb. değerlendirme oranları iştirak satışı ve bunların deli saçma enflasyon muhasebesi ile çıkan kar ve vergilerin konsolidasyonu.

2 yıl önce biten daireleri bile satmıyorlar daireleri satmaya başladıktan sonra gerçek hareket başlar, o zaman mızrak çuvala sığmaz.

4. 1.93 aldıklarımı 2.11 yapıştırdım. Şanslı günümdü 2.05 yerine az koyup Ttkoma atladım. 51. 90 verip tekrar 51.75 geri aldım. Sabretmek varmış. 51.10 alabilirmişim.

5.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Pddd si adeseden düşük olan başka gyo şirketleri var, martı gyo gibi. Geçin bu işleri. Gyo şirketlerinde standart Pddd oranı zaten 0.50 falan olmalı. Ayrıca ana ortaklığa ait ozkaynaklar sürekli düşecek adesede son 2 bilançoda olduğu gibi, böylece hisse fiyatı aynı kalsa da pddd yükselecek.
    şu mesajı anlamadım.

ana ortaklık payları sanırım ortaklık yapısı ve sermaye devri nedeniyle yapılan değişiklik sonrası düşüş gösterdi.

peki bu değişiklik sonrası hisse fiyatında otomatik bir düzeltme oldu mu pay devri nedeniyle.

6.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Son 3 ayda 1.90-2.30 fiyat bandında yaklaşık 10 milyon lot ilave alım yaptık, guncelde grup toplamı 18.4 milyon lota sahibiz. Bu da sermayenin yüzde 1.8i ediyor sadece. aylar önce bir çağrı yapmıştım yüzde 8e ulaşmamız lazım ki takeover yapabilelim demiştim, eyvallah bize ulaşan ortaklar oldu ancak onların hepsini somut şekilde dahil etsek bile yüzde 3u ancak geçiyoruz. Biz her ay yaklaşık 500bin lot daha alacağız ama etimiz budumuz belli. 50 milyon lot eksiğimiz var. Tekrar herkesten rica ediyorum: tek çare takeover, yoksa bu kağıt yeni ihlas olacak, 5 10 sene sonra da aynı şeyleri yazacağız burada emin olun. Bedelli hariç ne dediysem gerçekleşti, yil sonuna kadar bedelli demiştim, hala aynı fikirdeyim. 50 milyon lotla tahtayı yönetiyorlar. 500 milyon lot almaları lazım ki operasyon başlasın. Bu şirketi gözden çıkarmış durumdalar. Zira tahta ky tarafından ele geçirilmiş durumda. Yasal hilelerle içini günden güne boşaltıp Loras gyoya aktarıp 2025 yılı içerisinde o şirketi halka açacaklar. Adesede a.o. ait ozkaynaklar istikrarlı sekilde düşecek ve pddd fiyat sabit kalmasına rağmen artacak bundan sonra. Günlük 1 mio lot toplayabilseler o da tabi toplama amaçları olsa şu an yok mesela 500 işgünü sürer yani 2 yıl. Takeover hariç hiçbir kurtulusumuz yok.
    bu arkadaşın dediği gibi şirketin içini varlık transferi yöntemiyle boşaltabilirler mi.

bana saçma geldi açıkçası. spk buna nasıl izin verecek. hangi gerekçeyle.

bilen birisi yanıtlayabilirse sevinirim.

Cuma kapanışa doğru 1.75 ve altından bir miktar alım yaptım ancak sanırım yapılan işlemler suni ve panikle satmanızı isteyenlerin oyunu. Alışlarıma karşılık tam gelmedi ve hemen üst kademeye aldılar işlemleri.

1.82den satış koydum birkaç bin lot, almadılar.
    16.00 da abd piyasası açılınca bir satış dalgası daha yiyebiliriz borsa genelinde...
    Kestirmek zor.

Sayfa 439/443 İlkİlk ... 339389429437438439440441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •