Sayfa 651/1003 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Şimdilik kayyum hikayesini kenara aldılar gibi piyasaların gazını almak için ama yukarda belirttiğim gibi terör hikayesi heybelerinde bu kadar imamoğlu rüzgarı beklemediklerinden , piyasaların bu kadar sert tepki vereceğini beklemiyorlardı , kur üzerine yaptıkları ekonomik programda stabil hali bozdurup kendi programlarına zarar verdiler , yabancı biraz güvenmeyi istedi onuda yıktılar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya ben şimdi kendimi nasıl övmeyeyim
    borsa desen 10 numara
    ekonomi desen hakeza
    bitkolin kazım.. ayrı bir sanat
    politika, siyaset desen insan zekasının üstü seviyede
    jeopolitikşitiratejistik... tartışmya bile gerenk yok

ev işleri, çamaşır ütü zaten malumunuz

bir tek DİN yok

EMLAK'ınan beraber ramazanda bira içiyoz... bir orasını halledemedik

ama bundanda çok ceza almayız... rakı olsa alırızda, biraya o kadar yazmazlar sanırım

mavi yengeç eşliğinde, 9000 tl'lik blue label içenlerle kıyaslar isek, cennete gitme ihtimalimiz bile olabilir
    Bak kaşınıyon zabah ters bi durum olursa koyarım bu yazıyı kapı gibi önüne
    bir halt olacağı yok.

3. 17-25 Aralık operasyonunu yapan polisleri de Ramazan da içeri aldılar. Bunlar Ramazan da bu işi yapmayı seviyorlar bol bol sevap kazanıyorlar.

Sabah doları bekliyorum endeksten önce tepkiyi dolarda göreceğiz
    bir halt olacağı yok.

5. Sorsan şimdi bazıları,özgürlükçü ,domokrat ve hukuktan yana olduğunu söyler.Kim inanır,ancak kendiniz.İşte hep anlatmaya çalıştığımız bu,bu muhalif kafa hiç bir zaman iktidar olamaz.Burada sürekli eleştirdikleri üç beş kişinin özelliği iktidar yanlısı olmaları falan değil.1 .Muhalefeti eleştirmeleri.2. Ateizm ve evrim karşıtı yazı yazmaları.3. Geçmişte muhalif kitlenin ülkede yaptıklarını dile getirmeleri.Daha fazla yazmaya gerek yok.Şimdi geriye gidip yazı falan alintilmayin.Bak bir kez daha diyorum ki ben bugünleri on beş yıl önce görüp yazdığım için yedi ay yattım diyorum.Senden daha çok eleştirdiğim için .Ama size göre muhalif demek iktidar karşıtı olacak malum muhalefet partisi ve yanlısı olacak.Gercek bir muhalif olarak malesef bende oy veriyorum o malum muhalif partiye.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    3d
    #SONDAKİKA

İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
    Faisal Finans Katilim Bankasi Genel Muduru
    Ziraat Bankasi Genel Muduru
    BDDK Yonetim Kurulu uyesi
    Eureko Sigorta Genel Muduru
    Turkiye Sigortalar Birligi Baskani
    IBB Genel Sekreteri

Kariyeri bu sekilde.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yönetiminin bugün banka müdürleriyle toplantı yapacağı belirtildi. / Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bak kaşınıyon zabah ters bi durum olursa koyarım bu yazıyı kapı gibi önüne
    başkanım ''çıtak dayu golü atar... kaçar '' o bitti... iş uzarsa gol yerim, o yüzden al kaç

ben endeks tahmini yapmadım... borsa şöyle artı böyle eksi olur demedim

sadece imamoğlu'nu tutuklayamazlar dedim... oldu bitti

borsa şampiyonluğumuz ispatlı belgeli... sene şampiyonluğuna koşuyorum emin adımlarla

herkesi yarışmamıza katılmaya davet ediyorum

Sayfa 651/1003 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •