Sayfa 655/1003 ÝlkÝlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,233 - 5,240 arasý.

Konu: Viop LXIII

Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Telefon trafiði vardýr .Soru þu madem kayyum istiyorsunuz neden tutuklama talebini Terörden yana yapmadýnýz yolsuzluðu 2. plana alsaydýnýz basýna yapýlan açýklamaya göre konuþursak.
    Kayyum atamasý için terörden tutukluluk þartý yok. Mardin Belediyesinde yaptýklarýný yapabilirler. Soruþturma açýlmýþ olmasý yeterli kayyum için.
    Açtýðým pozlar beni baðlar, benim aklým bana ancak yetiyor.

2.  Alýntý Originally Posted by çıtak Yazýyý Oku
    tabi şimdi herkes endeksi merak ediyor (pazartesi olarak değil, genel bakayım... grafikleri bir taradım )

siyasette büyük hamleler geldi, ağır yumruklar atıldı... raund bitti... biraz dinlenirler, hergün döğüş olmaz... bünye kaldırmaz.. buna temel diyebiliriz

teknik olarak

vadelinin bu turda 9830-9930 aralığını kırmasını beklemem... kırmayınca da biran önce 10800'ün üstüne atmak isterler... % 4-6 var, o kadar düşüşten sonra bunu yapmalarıda kolaydır...

10800 üstüne atamamaları kötüye işaret eder... orta vadede bistin dahada aşağılara gitme ihtimali var anlamı çıkar bundan

zaten geçen haftaki düşüş bile yine bir mihendislik işi oldu

ve ''DÜŞMEYEN BİST yapmışlar'' sözü devam etmesi için

(söyledim, geçen haftaki düşüş değil benim için... bist 100.000'den 1 milyona gitti... 1 milyon 100'den 900.000'e gelmesine ben düşüş demem... haa 1 milyon 100'den 750.000'e 800.000'e düşsün, tamam düştü derim )
    Herşeyin fiyatı 10 katı üzeri arttığı için Türkiyede bu sanırım geçerli olmayacak.

Gesendet von meinem SM-X920 mit Tapatalk

3.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Ýris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    17d
    TCMB bugün Bankalarla olaðanüstü toplantý yapacak.

Gündem; güven kaybý, TL deðer kaybý ve yeni önlemler

Daha sonra Bankalar Birliðinden açýklama gelecekmiþ

Ne diyecek bu saatten sonra
    Caferden bez isterler
    yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643

çabuk çabuk 10800'ün üstüne geçmeye çalýþýyorlarsa, anlayýn ki... bist ve dolar vasýtasý ile yine ekonomiye müdahale ediyorlar

kralýn çýplak olduðunu yine gizlemeye çalýþacaklar

baþarabilirler mi ? elbetteki EVET... elbetteki BAÞARIRLAR

yoksa BOP PROJESÝ nolacak ? yýllarýn emeði var... 1 gün de iç edilirmi o kadar emek

Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Ben bu saatten sonra kuruþumu nasip etmem onlara. Yaðmurlu havalarda damla su vermem
    iktidar deyusan alýyorki her durumda

Örnek beyaný ben verdim kirada lakin 692 TL damga vergisi aldýlar

akraba dersen ondada bende ayný fikirdeyim sildim zaten onlarý hele biri varki sorma.

Borç istedi 1 yýllýk verdim ödeme zamaný bu kiþi 78 yaþýnda

istedim parayý ve cevap senedin sepetinmi var oldu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
    YERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6.  Alýntý Originally Posted by manif Yazýyý Oku
    Kayyum atamasý için terörden tutukluluk þartý yok. Mardin Belediyesinde yaptýklarýný yapabilirler. Soruþturma açýlmýþ olmasý yeterli kayyum için.
    Orada FLU luk var dinlediklerime göre.
    Mardin Belediye baþkaný Ahmet Türk terörle suçlanýyorsa ne iþi var Apo nun yanýnda buna izin verenler .
    sonuçta tutuklamak için deðilmi bu seneryolar Terörden alýrdýn içeri kayyum hikayen çýkardý þuanda bu konuþmalarý kimse yapmazdý.Benim düþümcem sadece fikir hakimden dönmüþ yoksa savcý 2 suç için istiyor.
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Alýntý Originally Posted by Marluk Yazýyý Oku
    HerÅŸeyin fiyatı 10 katı üzeri arttıÄŸı için Türkiyede bu sanırım geçerli olmayacak.

Gesendet von meinem SM-X920 mit Tapatalk
    okunmuyor ama 750.000-800.000 bistimi kastetdiniz ?

8. Destek vermek isteyenler....!

https://onsecim.chp.org.tr/
    Ýnsan hiçbir þeyle gelir. Her þeyin peþine düþer.
    Sonra, her þeyi býrakýp hiçbir þeyle gider. ...Majhul

Sayfa 655/1003 ÝlkÝlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •