Sayfa 588/624 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598 ... SonSon
Arama sonucu : 4987 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by leviathan42 Yazıyı Oku
    Şimde size bir babalık daha yapayım. Bu serüvene 2004 yılında aralık ayında 57 bin ile başdık ya 2008 ekiminde 50 bine, 2009 nisanında 51 bine düşmüş porföy. Hangi babayiğit dayanır buna? s.karım borsasına, temettüsüne, uzun vadesine diyip çıkarsan 2009 kasımında 111 bine ulaşacak portföyden oluyorsun....sabırla ve düzenli olarak biriktirin gençler siz boşverin grafikleri(Grafik sana benim söleğim aydınlanmayı göstermez), kumarı al satı, hisse simsarlığını okuyun öğrenin illa grafik çizecekseniz portföyününüz belirli bir oranıyla kumarınızı oynayın...

Niye simdi bunları yazıyorum ne bilim iste borsa düşünce keyfe gelen tek benmiyim acaba diye....
    Şimdi bu yazdıklarınıza o zaman başka bu zaman başka diyecekler.
    Enflasyonu hesaba katmamışsın diyecekler
    Diyeceklerde diyecekler.
    2019 dan beri tam da yapsaydık dediğinizi yapıyorum çok da iyi gidiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by leviathan42 Yazıyı Oku
    Şimde size bir babalık daha yapayım. Bu serüvene 2004 yılında aralık ayında 57 bin ile başdık ya 2008 ekiminde 50 bine, 2009 nisanında 51 bine düşmüş porföy. Hangi babayiğit dayanır buna? s.karım borsasına, temettüsüne, uzun vadesine diyip çıkarsan 2009 kasımında 111 bine ulaşacak portföyden oluyorsun....sabırla ve düzenli olarak biriktirin gençler siz boşverin grafikleri(Grafik sana benim söleğim aydınlanmayı göstermez), kumarı al satı, hisse simsarlığını okuyun öğrenin illa grafik çizecekseniz portföyününüz belirli bir oranıyla kumarınızı oynayın...

Niye simdi bunları yazıyorum ne bilim iste borsa düşünce keyfe gelen tek benmiyim acaba diye....
    uzun vadeci için asıl babayiğitlik zararda dökülmemek değil karda dökülmemektir.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    uzun vadeci için asıl babayiğitlik zararda dökülmemek değil karda dökülmemektir.
    Vurdu gol oldu sayın seyirciler.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Alıntı Originally Posted by Fabric Yazıyı Oku
    Şimdi bu yazdıklarınıza o zaman başka bu zaman başka diyecekler.
    Enflasyonu hesaba katmamışsın diyecekler
    Diyeceklerde diyecekler.
    2019 dan beri tam da yapsaydık dediğinizi yapıyorum çok da iyi gidiyor.
    Valla diyecekler billa diyecekler.

5. 2004 yılında froto pek popüler bir hisse değildi abisi. O zamanlar temettü emekliliği, finansal özgürlük gibi kavramlar da yoktu. Millet tüyo peşinde koşardı çoğunlukla. O zamanların popüler hisseleri dohol, asels, sahol, migros, petrol ofisi, ırak olayından dolayı bir iki çimento, ereğli, yapı kredi idi hatırladıklarım. özellikle yapı kredi endekse yön verirdi.

bir keresinde seans salonundayım, bir arkadaşla telefonda konuşuyoruz, borsa dışı biraz konuştuk, sonra telefonu kapattım, dealer hanıma falanca alalım dedim. arkadan bir dayı kulağıma eğildi, abilerin ne dedi telefonda dedi. tüyo konuştuk zannetti. yok dayı tüyo değil dedim.

yani kıssadan hisse, Byd nin Seal U modelini çok beğendim. neyse bol kazançlar
    Son düzenleme : krabby; 24-03-2025 saat: 22:37.

6. sirayet eden bir toksikoloji var.
    Bu hased olmamızdan gelir dağılımı adaletsizliğinden ileri geliyor tarihsel sosyolojik vs birçok sebep var.
    2009 lardan beri froto portföyümde idi.
    Kısa vadeli veya dış nakit veya sepetteki diğer şirketlerin kaynaklarını satışlarını vs yıllar içinde buraya evrilttim.
    Şimdi birkaç şirketle ilgileniyorum.
    Dönüp kaç dolar nerelerde koyduk bist e ne oldu diye bakmıyorum ama birçok insan da tanıdım uzun yıllar elinde baba hisseleri tutan..
    İhtiyacı olmadığı için çoluk çocuga dursun vs diye tutan tabi ki toplum genelinde daha az ama var.
    Demem o ki bir yöntemi yapmıyorsak ya da kaçırdıysak tek bir şey yaparız konuşuruz.

Daha önce burda açıklamıştım.15 yıl önce biriyle tanısmıstım.90 lardan beri elinde hisseler tutuyordu.Adam da sokakta ufacık dükkanında alet edavat satıyordu.Devasa sayıda hisse tutuyordu duymuştum.baska birisi aynı miktara baska yollardan daha hızlı daha kısa sürede erişiyordur elbette ama maalesef biz toksikolojiyi severiz dibine kadar da içindeyiz her alanda da fark eder.
    Çünkü birbirine saygı ve sevgi ile bağlanmayan ülkü birliği olmayan geniş bir aileyiz toplum değiliz.
    Ytd

7. Dadı duzu yok bugün endeksin. Her yer yeşil

Sayfa 588/624 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •