Sayfa 320/367 İlkİlk ... 220270310318319320321322330 ... SonSon
Arama sonucu : 2930 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Kayyum atanmasının olmaması, açığa satışın yasaklanması ve Ziraat'ın alışları ile görüntü bu şekil oluştu.
    9.400 - 9.450 önemli idi, şimdi o seviyeyi ve dahi kırmızı kesikli çizgi 9.600 geçilmeden temkinli olmakta faydalar vardır.
    Borsanın 3. çeyreğe kadar çalkantılı geçmesi olası gibi gözükmekte.
    Altta mavi kanal dibi 8.650 civarları.

2. PKART kritik yerde.

3. CEMTS bu da aynı, 10.50 geçemedi ver elini kanal dibi.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    VAKBN...

TD Lines çalışmasını bir adım daha ileriye götürerek, bundan böyle kırılmaların anlamlı ya da anlamsız olduklarını da tespit edebileceğiz...

Eğer anlamlı ise; devamı gelebilir ve hedef hesabı yapılabilir...

Henüz hedef hesabı kısmına geçemedim ama inşaAllah onu da tamamlayıp, TD Lines başlığını da eksiksiz tamamlamış olacağım...

Anlamlı olabilmesi için DeMark 'ın 3 şartı var. Bunları grafik üzerlerinde gösteriyorum. Hangisi sağlanıyorsa numarası yanıyor. DeMark bile bu kadarını yapmamış. Gerek var mı? bilemiyorum ama ben yapmadan içim rahat etmedi...

Ellerinize sağlık hocam, çok zorlama şekilde buralarda tutunuyor görüntüsü var, birazcık ara verseler altı boş olduğu için patır patır düşüyor, ortam sakinleşirse belki yukarı şansı olur, yoksa işi zor, birileri ısrarla maldan çıktı, inşallah satışları bitmiştir yoksa....
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

ASELS...

Her şey ASELS 'in bekleneni yapmaması ile başlamıştı. Bu gibi durumlara tedbir amaçlı araştırırken nerelere geldik...

En ufak bir bilgi kırıntısı bile değerlidir...

Bakalım bu defa işleyiş nasıl ilerleyecek...?

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Kayyum atanmasının olmaması, açığa satışın yasaklanması ve Ziraat'ın alışları ile görüntü bu şekil oluştu.
    9.400 - 9.450 önemli idi, şimdi o seviyeyi ve dahi kırmızı kesikli çizgi 9.600 geçilmeden temkinli olmakta faydalar vardır.
    Borsanın 3. çeyreğe kadar çalkantılı geçmesi olası gibi gözükmekte.
    Altta mavi kanal dibi 8.650 civarları.

9600 üzerinde tutundu bugün, yukarıda kanal bandı 9970 civarıdır.

Herkesin Kadir Gecesi mübârek olsun...

Rabbim, "Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede"; günahlarımız varsa af eylesin, yoksa işlemekten muhafaza buyursun. Sağlık ve mutluk dolu nice Kadir Geceleri 'ne çıkmak nâsip olur inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 320/367 İlkİlk ... 220270310318319320321322330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •