Sayfa 386/400 İlkİlk ... 286336376384385386387388396 ... SonSon
Arama sonucu : 3200 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Hisseler her ne kadar göz kamaştırsada,,,siyasi olaylar kısa sürede bitecek gibi görünmüyor.
    9000 altında 8600 var.

Üst üste böyle bir düşüş 2008 krizinde oldu.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. Aralık başından beri (51%) vadelideydim. Bu düşüşü kaçıramam deyip Mart başı yeniden yaptığım 3 aylığı (41.5%) bozup yeniden 22 lerden giriş yaptık. Herkese bol kazançlar...

3.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Sondajlar daha yeni mi başlamış

Ölme eşeğim ölme
    Sondajlar çok önceden başlamış hatta en son guncellemede geçen sene in-fill yani 50m aralıklara tenör ve tonaj belirlemeye yönelik sondaj atıyorlardı. Yıl sonuna artık netleşir. Burada daha önce duyumlarımı yazmıştım. Güzel haberler gelir inşallah.

4.  Alıntı Originally Posted by remolarano Yazıyı Oku
    Sondajlar çok önceden başlamış hatta en son guncellemede geçen sene in-fill yani 50m aralıklara tenör ve tonaj belirlemeye yönelik sondaj atıyorlardı. Yıl sonuna artık netleşir. Burada daha önce duyumlarımı yazmıştım. Güzel haberler gelir inşallah.
    Altın rezv.'nin çok ciddi olduğu konusunda duyumlar var , konunun uzaması da belki bu yüzden olabilir.

5. Sondaja başlandı.

6. Altın konusunda Entegre Faaliyet Raporunda da farklı bir şey yok...
    Grubumuzda 2024 yılında yaşanan en
    önemli gelişmelerinden biri de Ermaden
    uhdesinde bulunan ve Sivas ili sınırlarında
    yer alan maden sahasında altın madenine
    rastlanması oldu. Bu kapsamda, olası rezerv
    miktarının ölçümlenebilmesi amacıyla
    Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama
    Komisyonu (UMREK) standartlarında rezerv
    tespit çalışmalarına devam edilmekte olup
    gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu
    üzerinden paylaşacağız.

7. Mart 2023 de o günlerdeki HİSSE PAZARLAYICILARIN küfür hakaret aşağılama ve dalgalarına maruz kalarak "en az 3 sene temettü veremez ve 6 ay sonra neden düştüğünü anlarsınız en az 1.5 2 sene de sürünerek indir bindir , bindir indirler le 1 dolara (şimdi nin 0.50 cent i) düşer diyerekden verdiğim hedef dün itibari ile GERÇEKLEŞMİŞTİR.

O gün 100.000 doları olan adamın bugün 50.000 doları mevcuttur. O günlerin meşhur sloganı ile "toplama biriktirme ile x lotumu 2x e çıkacağım" diyenlere cevaben vermiş olduğum " eregl değil dolar topla bugünlerde değerini bulmuş durumdadır.

Buraların aşağısı mı olur yoksa yukarısı mı artık SİZİN bileceğiniz iştir. Ben sadece 2 dolar üzerinde burada yapılan manipülasyonu gördüm ve uyardım.

8. evet haklı çıkmış oldun, bunu yaparken herkese manipülatör muamelesi yapmasan daha güzel olurdu ama sağlık olsun. Bu arada ülkedeki gelişmeler olmasa bu hedefin tutar mıydı pek sanmıyorum, gerçi hedefine %15 yaklaşmış olacaktın ki bu kadar uçuk bir tahmin için o bile başarı. tebrik ederim.

Sayfa 386/400 İlkİlk ... 286336376384385386387388396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •