Sayfa 143/187 İlkİlk ... 4393133141142143144145153 ... SonSon
Arama sonucu : 1493 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Para nasıl pula dönüşür
    Son durum şu şekil

Petkm : 17.92
    Altıns1 : 38.25
    Dolar : 36.65
    Bist100 : 10800

Ve 49 centteyiz
    Para nasıl pula dönüşür
    Son durum şu şekil

Petkm :17.12
    Altıns1 : 40.55
    Dolar : 37.97
    Bist100 : 9.715

Ve 45 centteyiz
    Hamdım Piştim Yandım

2. Petkim spot yabancı yüzdesi

29 Temmuz 2024: %14.55 (2024 zirvesi)
    5 Şubat 2025: %7.79 (Dibe yakın bir seviye)
    24 Mart 2025: %9.85

Anlaşılan yabancı çıkışı hisseye baskı oluşturmuş. Şubat 2025 - Mart 2025 arasında cüzi miktarda yabancı artışı var. Devamı gelir mi gelmez mi takip etmek gerekli.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Titanic orkestrası nerede?
    Cemar hc dan ses gelmiÅŸti en son. Ytd
    Sessizce bekliyoruz spenc hc. [emoji112]

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Filikalarda pek kimse yoktu, bu yuzden kaptan Titanic e geri çağırdı filikaları. Yavaş yavaş geminin yamacına sokuldu, 7 ziyaretçi gemiye tırmandı, bendeki son durum bu.
    Bayram öncesi teknedemiyiz yoksa filikalardamiyiz diye yarın Melikeye baglanicaz artık. Ytd
    Melike' ye bağlanmadan önce şunu da soyliyim. En çok sert sopayı geçen hafta yanlışım olmasın sanki bankalar yedi kısa süre de.
    Ha bu yemedi demiyorum, bu uzun süreli yediği için en son ki dibi 16 olduğundan onun altına az sarkittilar. O muhteşem 9 yeşil mumun dibine bakarsak bugün yine o bölgelerdeyiz.
    Ama bankalarda aynı durum mevcut değil, ha onlar zaten çok yükseldi denilse de, son sopanın geri alımını yaptığını söyleyemem. Ytd

5. Yüzde 45-50 civarında, zirvesinden bir düşüş oldu xbanklarin bazısında. Yüzde 10 civarını geri aldı. İlk etapta dovizin yükselmesi ve faizin tekrar yukselebilecegi dusunturtulmesi bankaları biraz daha baskilamis durumu izlenimi verdi. Döviz artışı ise sanayi tarafını frenlemis olabilir. Kaldı saniyi uzun zamandır sürünüyor en azından bendekiler öyle. Kısa sürede yasananlar kanimca. Ytd

6. Elbette dövizin yukarı kalıcı olması, eğer ki talep olmazsa, enerji (elektrik, doğalgaz) maliyetlenmelerini de artırabilir ayrıca lojistik maliyetlerine de yansır. Döviz yuksek ve eksi pozisyonu olanlar kambiyo karı ve zararı artabilir.
    Ama talepte artış olursa bu durumlar dengeleri degiatirebilir.
    Sanayi ve bankalar arasındaki durumlar diye yazmak istedim. Bankalar için ise öncesinde yazdığım neydi, faizin düşüşünü fiyatlayip geleceği satın alıyorlar demiştim. Yine öyle mi olur piyasa biraz toparlar mı zaman gösterecek. Ytd

7. Yırttık demiyorum elbette, önce yirtmamiz lazim... Son 7 aydır soluksuz bir düşüş, ve bu 8 ncı ay ne olacak kaldı 3 seans. Dövizin ilk ceyrek kapanmadan zıplaması veya ziplattirilmasi falan filan.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by cemar Yazıyı Oku
    Sessizce bekliyoruz spenc hc. [emoji112]
    Başka da çare yok gibi hc, bunca süreçten sonra. Ytd

Sayfa 143/187 İlkİlk ... 4393133141142143144145153 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •